Een Whisky Cadeau? Shop nu

Abraham Kruidenbitter 0,70LTR

(0 reviews)
Abraham Kruidenbitter is een smaakvolle kruidenbitter van de kwaliteitsfirma Zuidam. Erg leuk voor iemands verjaardag als die 50 wordt!
  • Koop 6 voor
    € 11,90
  • Koop 12 voor
    € 11,60
  • Koop 18 voor
    € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Abraham Kruidenbitter 0,70LTR

Abraham Kruidenbitter is een smaakvolle kruidenbitter van de kwaliteitsfirma Zuidam. Erg leuk voor iemands verjaardag als die 50 wordt! Deze kruidenlikeur presenteert zichzelf als een pittige elixer, verrijkt met een subtiele hint van amandel. Ontdek de harmonie van kruidige noten die je smaakpapillen prikkelen. Geniet van een smakelijke afdronk die de karakteristieke kenmerken van deze kruidenlikeur elegant afrondt.

Smaakvol cadeau

Deze kruidenlikeur is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een leuk en origineel cadeau, vooral voor Abraham. Een geschenk dat de waardering voor verfijnde smaken en tradities weerspiegelt. Laat je verleiden door een lichte kruidige aroma die uitnodigt tot een bijzondere ervaring.

Smaakvolle kenmerken van Bitters

Bitters onderscheiden zich door hun opvallende eigenschappen binnen de wereld van gedistilleerde dranken. De meest in het oog springende eigenschap is de intense bitterheid. Deze bitterheid is het resultaat van een zorgvuldig samengestelde mix van kruiden, specerijen, wortels, schors, zaden, citrusvruchtschillen en bloemen die tijdens het productieproces worden gebruikt. De mate van bitterheid kan variëren van mild tot zeer intens, afhankelijk van het specifieke merk en de variant.

Meer informatie
Soort Bitters
Merk Abraham
Land Nederland
Artikelnummer 20171088F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op