Een Whisky Cadeau? Shop nu

Absolut Vodka Blue 0,70LTR

(0 reviews)
Absolut Vodka Blue is een Zweedse wodka die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt is. Absolut Vodka Blue is rijk, complex en full-bodied van smaak. De vodka is glad en zacht met een duidelijk karakter van graan gevolgd door een vleugje gedroogde vruchten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 18,20
  • Koop 12 voor € 17,60
  • Koop 18 voor € 17,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Absolut Vodka Blue

Absolut Vodka Blue is een Zweedse vodka die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt is. Deze vodka bevat geen extra toegevoegde suikers. Absolut Vodka Blue is rijk, complex en full-bodied van smaak. De vodka is glad en zacht met een duidelijk karakter van graan gevolgd door een vleugje gedroogde vruchten. De belangrijkste ingrediënten in Absolut-Vodka zijn water en wintertarwe. Het water komt uit een diepe put in het Zweedse Ahus waar het beschermd is tegen onzuiverheden.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Absolut Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Ontdek het Assortiment van Pure en Smaakvolle Vodka

Absolut Vodka heeft een uitgebreid assortiment dat zowel klassieke ongeflavourde vodka als diverse smaakvarianten omvat. Enkele populaire opties zijn Absolut Citron met citroensmaak, Absolut Vanilla met vanille smaak, Absolut Raspberri met frambozensmaak en de populair Absolut Vodka zelf. Deze variëteiten bieden tal van mogelijkheden voor het maken van diverse cocktails en drankjes.

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een wereldberoemd Zweeds vodka merk met diepe wortels in Zweden. Het werd voor het eerst gedistilleerd in 1879 in Åhus, een stad in het zuiden van Zweden, en is sindsdien synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om het gebruik van zuiver bronwater uit een eigen bron in Åhus, samen met hoogwaardige wintergranen, om een vodka van uitzonderlijke zuiverheid te produceren. Bovendien heeft Absolut zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieubewustzijn in zijn productieprocessen. Met zijn internationale succes en diverse smaakvarianten heeft Absolut Vodka Zweden op de kaart gezet als een producent van premium vodka.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Absolut
Land Zweden
Artikelnummer 20170229G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op