Een Whisky Cadeau? Shop nu

After Shock Red 0,70LTR

(0 reviews)
Of je nu een fan bent van kruidige en pittige drankjes of op zoek bent naar een likeur die een statement maakt, After Shock Red is een opmerkelijke keuze. Geniet ervan op een feestelijke avond of deel het met vrienden voor een onvergetelijke ervaring. Proost!
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,60
  • Koop 12 voor € 17,00
  • Koop 18 voor € 16,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

After Shock Red 0,70LTR

After Shock Red heeft een frisse heldere kaneel smaak en wordt geproduceerd in Canada door Jim Beam Brands. Of je nu een fan bent van kruidige en pittige mixdrankjes of op zoek bent naar een likeur die een statement maakt, After Shock Red is een opmerkelijke keuze. Geniet ervan op een feestelijke avond of deel het met vrienden voor een onvergetelijke ervaring. Proost!

After Shock Red; pittige shot

After Shock Red is beroemd om zijn scherpe en intense kaneelsmaak. De likeur heeft een kruidige en pittige kick die direct herkenbaar is en een onvergetelijke indruk achterlaat. De likeur onderscheidt zich door zijn levendige rode kleur, waardoor het niet alleen een smaakvolle toevoeging is aan cocktails, maar ook visueel aantrekkelijk is.

Bevries en Schud

Een uniek kenmerk van After Shock is het advies om de fles in de vriezer te bewaren en voor het serveren krachtig te schudden. Dit versterkt de smaken en zorgt voor een verfrissende ervaring. After Shock Red is populair als een shot, vaak geserveerd in kleine glazen om de krachtige smaak te waarderen. Het kan ook worden gebruikt als ingrediënt in verschillende cocktails om een pittige twist toe te voegen. Meer op zoek naar een mint smaak? Bekijk dan eens de Blue Shock variant. 

Jacob Beam

Jacob Beam verkocht zijn eerste vat bourbon in 1795 en legde daarmee de basis voor een duurzaam familiebedrijf. Na zeven generaties en 30 familieleden van meester-distilleerders, gaat de familietraditie van Jim Beam tot heden verder. In 2005 vulde Frederick Booker Noe III, de achterkleinzoon van Jim Beam, het 10 miljoenste vat Jim Beam, waardoor de traditie van Jacob Beam levend bleef voor de volgende generatie bourbondrinkers.

Maak ook kennis met de overige merken van Jacob Beam.

Meer informatie
Soort Mix
Merk After Shock
Land Canada
Artikelnummer 20170409G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op