Een Whisky Cadeau? Shop nu

Amarguinha Likeur 0,70LTR

(0 reviews)

De Amarguinha Amandel likeur is van een van de meest traditionele likeuren van Portugal. De likeur heeft een intens aromatische neus van gekruide amandelen en hints van citrusfruit. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,55
  • Koop 12 voor € 13,25
  • Koop 18 voor € 13,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Amarguinha Likeur

De Amarguinha Amandel likeur is van een van de meest traditionele likeuren van Portugal. De likeur is verkregen van een oud recept van bittere amandellikeur, de likeur wordt geproduceerd volgens originele en traditionele processen.Gemaakt van een blend van specerijen, kruiden en natuurlijke ingredienten, biedt Amarguinha een aardse, bittere smaak met hints van sinaasappel, citroen en amandel. Door de jaren heen heeft Amarguinha wereldwijd erkenning gekregen en wordt het geserveerd in de beste restaurants. De Amarguinha is een rijke siroop zonder zuurgraad daarom voegen de Portugezen meestal een scheutje citroen toe wat zorgt voor een bittere afdronk.

Culinaire avonturen met Amarguinha 

Amarguinha is een must-try voor degenen die op zoek zijn naar unieke smaken en culinaire avonturen. Met een stijgende vraag naar premium likeuren, is Amarguinha een belangrijk onderdeel van de Portugese drankenindustrie. Het wordt vaak gedronken als aperitief of na het eten en is ook een populaire ingredient in mixdrankjes en cocktails. Het productieproces van Amarguinha is zorgvuldig gemonitord om de kwaliteit en consistentie van de likeur te waarborgen. Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand met een passie voor culinaire avonturen of op zoek bent naar een unieke smaakervaring, is Amarguinha een uitstekende keuze. 

Productieproces Amarguinha 

De bittere amandel wordt, in tegenstelling tot de zoete, niet veel gegeten in Portugal. Wel maken ze er in de Algarve een heerlijke likeur van. Deze Licor de Amêndoa Amarga, of kortweg Amarguinha, is samen met de Medronho en Brandymel de bekendste likeur van de Algarve. Het is een zoet, sterk naar amandel smakend likeurtje. Amarguinha bevat ongeveer 20% alcohol. De productie van de Licor de Amêndoa Amarga begint met een strenge selectie van de componenten en eindigt met een rijpingsperiode in eikenhouten vaten. Hierdoor krijgt het de ongeëvenaarde aroma’s en smaak. Het wordt nog steeds geproduceerd volgens de originele en traditionele processen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Amarguinha.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Amarguinha
Land Portugal
Artikelnummer 20170413G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op