Een Whisky Cadeau? Shop nu

Amarula Cream 0,70LTR

(0 reviews)
De Amarula Cream wordt gedistilleerd uit de Marula vruchten, deze vrucht rijpt van half januari tot half maart. De vrucht krijgt hierdoor zijn kenmerkende smaak en rijke gele kleur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,85
  • Koop 12 voor € 12,50
  • Koop 18 voor € 12,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Amarula Cream

Amarula Cream is een weelderige likeur afkomstig uit Zuid-Afrika en staat bekend om zijn romige, exotische smaak. Met een basis van de Marulavrucht, biedt Amarula Cream een unieke en verleidelijke smaakervaring. De Amarula Cream wordt gedistilleerd uit de Marula vruchten, deze vrucht rijpt van half januari tot half maart. De vrucht krijgt hierdoor zijn kenmerkende smaak en rijke gele kleur. De vrucht wordt gedistilleerd in koperen potstillers en na twee jaar rijping op Frans eiken is het mengen met de beste, verse room de laatste stap. Amarula werd voor het eerst op de mark gebracht door Southern Liqueur Company uit Zuid-Afrika. De likeur werd in september 1989 voor het eerst geïntroduceerd.

Amarula in de mix

Amarula Cream kan puur worden genoten over ijsblokjes als een aperitief of digestief. Het kan ook worden gebruikt om decadente cocktails en koffiedrankjes te maken. Populaire opties zijn onder andere de "Amarula Martini" en de "Amarula Coffee."

Groot formaat

Groot genieten of heb je een feestje? Amarula Cream is ook verkrijgbaar in grootformaat namelijk Amarula Cream 1 liter. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Exotische smaak en flesontwerp

Amarula Cream is vaak een gewaardeerd geschenk vanwege zijn exotische smaak en elegante flesontwerp. Het logo van de Amarula Cream is ontstaan doordat olifanten graag eten van de Marula boom. Door de associatie tussen de olifanten en de Marula-boom, heeft de maker van de Amarula Cream de olifant tot symbool gemaakt. Ook ondersteunt hij het behoud van olifanten. Verhalen vertellen heeft altijd centraal gestaan in het Afrikaanse leven. De Marula-boom, de bron van verschillende fascinerende legendes, is een heilig en ingewikkeld onderdeel geworden van de oude Afrikaanse cultuur. De lokale bevolking vereert deze bomen al eeuwen en verwijst er liefdevol naar met verschillende namen. 

 

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Amarula
Land Zuid-Africa
Artikelnummer 20170414G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op