Een Whisky Cadeau? Shop nu

Angostura rum 7 YO Dark 0,70LTR

(0 reviews)
Angostura rum komt oorspronkelijk uit Trinidad & Tobago. Angostura werd in 1924 opgericht in de stad Angostura door Dr. Siegert. Aan deze stad heeft Angostura zijn naam te danken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 24,85
  • Koop 12 voor € 24,25
  • Koop 18 voor € 23,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Angostura rum 7 years old

Angostura rum 7 years old is een blend van diverse oude rums. De rum is voor minimal 7 jaar gerijpt in verkoolde eikenhouten Amerikaanse vaten. Als de rum op de vaten 7 jaar gerijpt zijn wordt de rum lichtjes gefilterd om de onzuiverheden weg te filteren, niet teveel zodat je de karakteristieke rijke smaak van het donkere hout behouden blijft. De rum is een krachtige, volle rum met een verwijzing naar stroop en chocolade. 

Ontdek de diepte en rijkdom van Caribische rijping

Angostura 7 Year Old Dark Rum heeft een diepe, rijke smaak met tonen van karamel, chocolade, vanille en subtiele kruiden. Het heeft een complexe zoetheid die mooi wordt gebalanceerd door de diepte van de rijping. Deze rum wordt geproduceerd door de Angostura-distilleerderij, een gevestigde naam in Trinidad en Tobago, dat bekend staat om zijn rumproductie. Het Caribische eiland heeft een lange traditie van het maken van hoogwaardige rum.

Angostura Rum

Angostura rum is na een brand in 1932 ontdekt. Honderden rum vaten zijn gevonden die gevuld waren met de rum die aan het rijpen was. Ze zijn er uiteindelijk achter gekomen dat deze rum al sinds 1919 in de vaten lag te rijpen. Hierdoor heeft het de naam 1919 aged rum gekregen. De rum heeft de complexe geur van cacao, vanille en kokos. Daarentegen heeft het de smaak van de verwijzing van geroosterde noten, vanille en bruine specerijen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Angostura Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Angostura
Land Trinidad & Tobago
Artikelnummer 20170009G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op