Een Whisky Cadeau? Shop nu

Aurum Sinasappel Likeur 0,70LTR

(0 reviews)

De Aurum Sinaasappel Likeur wordt sinds 1925 gedestilleerd in Pescara. Het is een zoete Italiaanse likeur die gemaakt is van brandewijn met een citrusfruit-infusie. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,40
  • Koop 12 voor € 18,80
  • Koop 18 voor € 18,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Aurum Sinasappel Likeur 0,70LTR

De Aurum Sinaasappel Likeur wordt sinds 1925 gedestilleerd in Pescara. Het is een zoete Italiaanse likeur die gemaakt is van brandewijn met een citrusfruit-infusie. De naam is afgeleid van de Latijnse woorden aurum, dit betekent goud. en aurantium betekend oranje fruit. De likeur heeft een alcoholpercentage van 40%.

De zonnige smaak van verfrissende sinasappels

Aurum Sinasappel Likeur heeft een heldere en natuurlijke sinaasappelsmaak die doet denken aan vers geplukte sinaasappels. Het heeft een delicate zoetheid en een verfrissende citruskick. Deze likeur wordt met trots geproduceerd en gedistribueerd in Italië, een land dat bekend staat om zijn hoogwaardige likeuren en vruchten. Het is een eerbetoon aan de zonnige sinaasappelboomgaarden van het land.

Aurum

Aurum is een sterke likeur die gemaakt wordt in Italië, sinds 1925. Het bedrijf is opgericht door Amedeo Pomillio die ook deze naam aan deze likeur heeft gegeven, met dank aan dichter en schrijver Gabriele D’Annunzio, die refereerde aan de oud Romeinse oorsprong van het recept. De naam Aurum is afgeleid van het Latijnse woord, dat goud betekent en ‘aurantium’, dat sinaasappel betekent.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Aurum
Land Italië
Artikelnummer 20170424G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op