Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bacardi Carta Blanca

(0 reviews)
Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum met onderscheidende smaken van amandel en vanille. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Aanpasbare opties:

Maximaal 300 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: doc, docx

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Blanca in luxe houten cadeaukist 

Dit geschenk is verpakt in een luxe 1-vaks kist. Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum met onderscheidende smaken van amandel en vanille, ontwikkeld in wit eikenhouten vaten. Heerlijk bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

In 1862 begon Don Facundo BACARDÍ een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij BACARDÍ, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.

Inhoud geschenkverpakking: Luxe houten 1-vaks kist voorzien van een fles Barcardi Carta Blanca (70cl).

Meer informatie
Artikelnummer 307DG
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Merk Bacardi
Geschenkverpakking Luxe houten 1-vaks kist met houtwol
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op