Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bacardi Carta Blanca 1LTR

(0 reviews)
De Bacardi Carta Blanca is soepel en subtiel met een vleugje amandel en een vleugje vanille. De Bacardi Carta Blanca is perfect voor klassieke rum cocktails zoals de Mojito.
minus plus
  • Koop 6 voor € 20,20
  • Koop 12 voor € 19,60
  • Koop 18 voor € 19,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Blanca 1LTR

Met de Bacardi Carta Blanca is Don Facundo tien jaar bezig geweest om deze rum tot in de puntjes te perfectioneren. De Bacardi Carta Blanca is soepel en subtiel met een vleugje amandel en een vleugje vanille. De Bacardi Carta Blanca is perfect voor klassieke rum cocktails zoals de Mojito. De herkomst van deze Bacardi Carta Blanca is Cuba. Hier begon Don Facundo in de buurt van een haven gelegen in Santiago een distilleerderij. Hier werd de Bacardi Carta Blanca na een periode van 10 jaar, waarin Don Facundo opzoek was naar het perfecte recept voor een witte rum, gecreëerd.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1,5 liter of 3 liter biedt Bacardi Carta Blanca je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bacardi Carta Blanca mixen

Een van de grootste troeven van Bacardi Carta Blanca is de veelzijdigheid. Deze rum is ideaal voor het maken van klassieke cocktails zoals de Mojito, de Daiquiri en de Piña Colada. Het is ook een essentieel ingrediënt in talloze andere drankjes en mixdrankjes.

Bacardi Carta Blanca is heerlijk in de mix met cola, deze mix staat ook wel bekend als de 'Baco'. Deze mix is al meer dan een eeuw geleden ontstaan in Havana. Deze welbekende mix wordt als volgt gemaakt:

  1. Vul een glas met ijs.
  2. knijp een stukje limoen uit bij in het glas.
  3. Voeg dan 50 ml Bacardi Carta Blanca in het glas.
  4. Vul het glas vervolgens aan met cola.
  5. Mix het geheel.
  6. Proost!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170004G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op