Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bacardi Carta Blanca 3LTR

(0 reviews)
Een feestje? Met de inhoud van deze 3 liter biedt Bacardi Carta Blanca je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden.
minus plus
  • Koop 6 voor € 65,60
  • Koop 12 voor € 65,00
  • Koop 18 voor € 64,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Blanca 3L

Een kristalheldere witte rum met een subtiele, droge smaak dat is de Bacardi Carta Blanca. Deze rum is ontwikkeld in eikenhouten vaten. Door deze hier 2 jaar in te laten rusten is er een smaak ontwikkeld van eikenhout, amandel en vanille. Hierdoor ontstaat er een witte rum die in uitstekende balans is. Bacardi Carta Blanca is ook perfect voor cocktails.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met de inhoud van deze 3 liter biedt Bacardi Carta Blanca je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bacardi Carta Blanca mixen

Een van de grootste troeven van Bacardi Carta Blanca is de veelzijdigheid. Deze rum is ideaal voor het maken van klassieke cocktails zoals de Mojito, de Daiquiri en de Piña Colada. Het is ook een essentieel ingrediënt in talloze andere drankjes en mixdrankjes.

Bacardi Carta Blanca is heerlijk in de mix met cola, deze mix staat ook wel bekend als de 'Baco'. Deze mix is al meer dan een eeuw geleden ontstaan in Havana. Deze welbekende mix wordt als volgt gemaakt:

  1. Vul een glas met ijs.
  2. knijp een stukje limoen uit bij in het glas.
  3. Voeg dan 50 ml Bacardi Carta Blanca in het glas.
  4. Vul het glas vervolgens aan met cola.
  5. Mix het geheel.
  6. Proost!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

 

Meer informatie
Soort White rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170034G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op