Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bacardi Carta Negra 1LTR

(0 reviews)
Bacardi Carta Negra is een rum met een bruine kleur die is ontstaan doordat de rum een lange rustperiode in donkere eikenhouten vaten heeft gehad, die speciaal door Bacardi worden geselecteerd.
minus plus
 • Koop 6 voor € 20,95
 • Koop 12 voor € 20,35
 • Koop 18 voor € 20,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Negra

Bacardi Carta Negra rum is een rum met een bruine kleur die is ontstaan doordat de rum een lange rustperiode in donkere eikenhouten vaten heeft gehad, die speciaal door Bacardi worden geselecteerd. De Bacardi Carta Negra is een zoete, stevige bruine rum met de smaak van vanille, chocolade en karamel, die voor deze Bacardi Carta Blanca kenmerkend zijn. Het maken van de Bacardi Carta Negra begint bij de smaak van heerlijk tropisch fruit, vanille en boterkaramel en eindigt bij een rum met een rokerige dropsmaak en melasse. Gemaakt in donkere eikenhouten vaten.

Bacardi Carta Negra cocktail

Met de Bacardi Carta Negra kan de overheerlijke Tormenta Negra cocktail worden gemaakt. Deze cocktail is een variatie op de klassieke mix van rum en gemberbier. Met de Bacardi Carta Negra wordt een intensere smaak gecreëerd. Om zelf deze heerlijke cocktail te kunnen maken kunt u de volgende stappen volgen:

Ingrediënten:

 • 50 ml Bacardi Carta Negra
 • 3 partjes limoen 
 • 3 scheutjes gemberbier
 • 3 angostura bitters.
 • IJsblokjes

Bereidingswijze:

 1.  Vul een longdrinkglas met de ijsblokjes en voeg het sap van de uitgeknepen limoen toe.
 2. Giet vervolgend de Bacardi Carta Negra en het gemberbier in het glas.
 3. Voeg de bitters toe aan de mix.
 4. Roer de mix voorzichtig.
 5. Om de mix een finishing touch te geven garneert u het met een sinaasappelschijfje.
 6. Cheers!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170015G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op