Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bacardi Carta Oro 1LTR

(0 reviews)
Bacardi Carta Oro is een heerlijke rum met een zacht karakter. De goudkleur ontstaat tijdens het rijpingsproces op gebrand eikenhout. De Bacardi Carta Oro is een perfecte drank om mee te mixen, ook puur is de Bacardi Carta Oro goed te drinken.
minus plus
 • Koop 6 voor € 21,85
 • Koop 12 voor € 21,20
 • Koop 18 voor € 20,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Oro 1LTR

Bacardi Carta Oro is een heerlijke Gold rum met een zacht karakter. De goudkleur ontstaat tijdens het rijpingsproces op gebrand eikenhout. De Bacardi Carta Oro gold rum is een perfecte drank om mee te mixen, ook puur is de Bacardi Carta Oro goed te drinken. De rum typeert zich door de warme smaak van walnoten, vanille, rozijnen, boterkaramel en amandelen.

Bacardi Carta Oro mix

De perfecte mix met de Bacardi Carta Oro is de Cuba Libre. Deze cocktail vat de onafhankelijkheid die Bacardi heeft perfect samen. De Bacardi Carta Oro wordt in deze mix samengevoegd met cola, limoensap en veel ijs. Dat alles samen in een longdrinkglas. Het recept van deze overheerlijke cocktail is als volgt.

Ingrediënten:

 • 25 ml Bacardi Carta Oro rum
 • 50 ml Cola
 • 2 partjes limoen

Stappen:

 1. Vul een longdrinkglas met ijs. 
 2. In het met ijs gevulde glas knijp je de 2 partjes limoen uit. 
 3. Vervolgens giet je de Bacardi Carta Oro er overheen. 
 4. Vervolgens voeg je de cola toe en roer je het voorzichtig
 5. Vervolgens kan het worden gegarneerd met limoen. 
 6. Hef het glas op vrijheid!

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170018G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op