Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bacardi Mango 0,70LTR

(0 reviews)
Bacardi Mango is een heerlijke rum met de zachte, zoete en fruitige smaak van mango. Het is een ware smaakbeleving met een verfrissend karakter. Heerlijk om puur te drinken, in de mix of in een cocktail.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,50
  • Koop 12 voor € 14,85
  • Koop 18 voor € 14,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Mango

Bacardi Mango is een heerlijke rum met de zachte, zoete en fruitige smaak van mango. Het is een ware smaakbeleving met een verfrissend karakter. Heerlijk om puur te drinken, in de mix of in een cocktail. Maak kennis met de inspirerende kracht van flavoured rum!

De zonnige smaak van tropische mango's en rum

Bacardi Mango heeft een verleidelijke smaak met de zoete, sappige tonen van rijpe mango's. Het wordt aangevuld door de bekende Bacardi-rum, wat zorgt voor een harmonieus evenwicht tussen zoet en alcohol. Deze heerlijke flavoured rum nodigt je uit om te genieten van de zoetheid en de exotische smaak van mango's, wat resulteert in een verfrissende en tropische drinkervaring.

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170023G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op