Een Whisky Cadeau? Shop nu

Baileys Chocolat Luxe 0,50LTR

(0 reviews)
Baileys Chocolat Luxe is een luxe variatie van echte Belgische chocolade met de rijke belonende smaak van Baileys. Net als de originele cream is deze variant ook heerlijk met enkele ijsblokjes en kan het met een beetje roomijs tot een heerlijk gecombineerd dessert zorgen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,85
  • Koop 12 voor € 14,75
  • Koop 18 voor € 14,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Baileys Chocolat Luxe

Baileys Chocolat Luxe is een luxe variatie van echte Belgische chocolade met de rijke belonende smaak van Baileys. Net als de originele cream is deze variant ook heerlijk met enkele ijsblokjes en kan het met een beetje roomijs tot een heerlijk gecombineerd dessert zorgen.

Chocolade liefhebbersparadijs

Baileys Chocolat Luxe kan op verschillende manieren worden genoten. Probeer het puur, over ijs, in een warme chocolademelk voor een decadente traktatie, of als basis voor creatieve cocktails met een chocoladetwist. Deze likeur is het ultieme paradijs voor chocoladeliefhebbers, en het voegt een vleugje luxe en verwennerij toe aan elke gelegenheid.

De makers van Baileys Chocolat Luxe

Baileys is een bekend en gerespecteerd merk dat vooral bekend staat om zijn iconische likeur. Baileys Irish Cream werd voor het eerst geïntroduceerd in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en geliefde likeurmerken ter wereld. Baileys Irish Cream wordt geproduceerd in Dublin, Ierland. Het productieproces omvat het mengen van Ierse whiskey, room van de hoogste kwaliteit, vanille, chocolade en andere smaakstoffen. Dit mengsel wordt zorgvuldig geblend om de kenmerkende smaak en textuur van Baileys te creëren. 

Baileys is wereldwijd een enorm populair merk geworden en wordt in meer dan 160 landen verkocht. Het wordt vaak genoten als een drankje op zichzelf, in koffie, in cocktails en als ingrediënt in verschillende desserts en recepten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Baileys

Meer informatie
Soort Whisky likeur
Merk Bailey's
Land Ierland
Artikelnummer 20170438
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op