Een Whisky Cadeau? Shop nu

Beefeater 24 Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Beefeater 24 Gin wordt gedistilleerd in het midden van Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Deze drank is zeer geliefd onder de bevolking. De gin heeft een alcoholpercentage van 45 %, waardoor hij net iets sterker is dan de andere Beefeater-varianten.

minus plus
  • Koop 6 voor € 25,95
  • Koop 12 voor € 25,35
  • Koop 18 voor € 25,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Beefeater 24 Gin 

Beefeater 24 Gin is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Deze gin is gebotteld met een alcoholpercentage van 45%. Gedistilleerd in het midden van Londen en zeer geliefd onder de bevolking. De kruidige geuren en verrukkelijke thee-extracten maken deze gin een top drank. Deze Beefeater wordt omschreven als zacht, mild met zoete tonen en een ietwat pittige bite. Diverse plantaardige ingrediënten zoals jeneverbes, zoethout en amandelen worden 24 uur lang toegevoegd aan het graanbeslag waarmee de gin gemaakt wordt. De gin heeft een alcoholpercentage van 45 %, waardoor hij net iets sterker is dan de andere Beefeater-varianten.

Ontdek de Verfijnde Smaak

De naam "24" verwijst naar de 24 uur die nodig zijn voor de botanicals om hun smaken volledig af te geven aan de gin, wat bijdraagt aan de diepte en complexiteit ervan. Of je nu een doorgewinterde ginliefhebber bent of op zoek bent naar een nieuwe gin-ervaring, Beefeater 24 Gin belooft een verrassende reis voor je smaakpapillen. Proef de perfecte balans tussen traditie en vernieuwing met elke slok Beefeater 24 Gin. Deze zachte gin leent zich uitstekend voor klassieke gin-toniccombinaties. Je kunt het ook gebruiken als basis voor verfrissende cocktails.

Beefeater Gin 

De naam "Beefeater" is afgeleid van de bewakers ("Yeomen Warders") van de Tower of London, die historisch gezien verantwoordelijk waren voor de bewaking van de kroonjuwelen en de gevangenen. Beefeater Gin wordt geproduceerd in Londen, de bakermat van ginproductie.

Gin wordt gemaakt van gedistilleerde, neutrale graanalcohol zoals maïs, gerst en tarwe of op basis van neutrale melasse-alcohol. Vervolgens worden er diverse, natuurlijke ingrediënten aan toegevoegd zoals koriander, sinaasappelschillen en kaneel. Men noemt dit ook wel botanicals. De meeste soorten bevatten ongeveer 6 tot 10 van deze botanicals. Gin wordt voornamelijk gedronken in de mix met tonic. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Beefeater Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Beefeater
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170147G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op