Een Whisky Cadeau? Shop nu

Beefeater Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Beefeater Gin is ontstaan in Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Hier wordt sinds 1862 gin gedistilleerd. Beefeater Gin heeft een alcoholpercentage van 40%, wat hem net iets minder sterk maakt dan de Beefeater 24-variant.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,35
  • Koop 12 voor € 18,75
  • Koop 18 voor € 18,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De iconische Britse Gin in een grote fles

Beefeater Gin bestaat uit een distillaat van 100% granen. De basis wordt gevormd door jeneverbessen. Daaronder zorgen subtiele aroma's van fruit en een mix van verschillende kruiden voor een heerlijke smaak. Deze gin bevat vele botanicals, namelijk jeneverbes, engelwortel zaden, korianderzaad, zoethout, amandelen, lis wortel, Sevilla sinaasappelen en citroenschil. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat deze drank het geweldig doet in diverse cocktails.

Unieke smaken van Beefeater Gin

Beefeater Gin heeft een verfrissende en evenwichtige smaak met prominente jeneverbesaroma's, aangevuld met kruidige en citrusachtige tonen. Het biedt een klassieke en droge gin-smaak die ideaal is voor een breed scala aan cocktails. Deze gin is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt in klassieke cocktails zoals de Gin and Tonic, Martini en Negroni. Het is ook geschikt voor moderne gincreaties.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Beefeater je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Beefeater Gin 

De naam "Beefeater" is afgeleid van de bewakers ("Yeomen Warders") van de Tower of London, die historisch gezien verantwoordelijk waren voor de bewaking van de kroonjuwelen en de gevangenen. Beefeater Gin wordt geproduceerd in Londen, de bakermat van ginproductie.

Gin wordt gemaakt van gedistilleerde, neutrale graanalcohol zoals maïs, gerst en tarwe of op basis van neutrale melasse-alcohol. Vervolgens worden er diverse, natuurlijke ingrediënten aan toegevoegd zoals koriander, sinaasappelschillen en kaneel. Men noemt dit ook wel botanicals. De meeste soorten bevatten ongeveer 6 tot 10 van deze botanicals. Gin wordt voornamelijk gedronken in de mix met tonic. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Beefeater Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Beefeater
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170149G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op