Een Whisky Cadeau? Shop nu

Beefeater Gin 1LTR

(0 reviews)

Beefeater Gin is afkomstig uit Londen en gemaakt van een 100% granendistillaat. Deze Beefeater heeft een alcoholpercentage van 40%. Iets minder als de Beefeater 24. Die bevat namelijk 45% alcohol. In de Beefeater Gin zitten diverse, natuurlijke ingrediënten verwerkt, waaronder jeneverbes, zoethout, engelwortel en citroenschil.

minus plus
  • Koop 6 voor € 23,60
  • Koop 12 voor € 23,00
  • Koop 18 voor € 22,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Beefeater Gin 1LTR

Beefeater Gin uit London is een distillaat van 100% granen. De basis bestaat uit jeneverbes. Verder zorgen subtiele aroma's van fruit en een mix van diverse kruiden voor deze heerlijke smaak. Diverse zaden en citrusvruchten zijn verwerkt in deze gin, namelijk jeneverbes, engelwortel, engelwortel zaden, korianderzaad, zoethout, amandelen, lis wortel, Sevilla sinaasappelen en citroenschil Al deze ingrediënten maken van deze gin een beste basis in diverse cocktails.

De iconische Britse Gin in een grote fles

Een fles Beefeater Gin is een geweldig geschenk voor ginliefhebbers en mensen die de authentieke smaak van London Dry Gin willen ervaren. Het karakteristieke etiket en de fles maken het een tijdloos cadeau.

Beefeater Gin 

De naam "Beefeater" is afgeleid van de bewakers ("Yeomen Warders") van de Tower of London, die historisch gezien verantwoordelijk waren voor de bewaking van de kroonjuwelen en de gevangenen. Beefeater Gin wordt geproduceerd in Londen, de bakermat van ginproductie.

Gin wordt gemaakt van gedistilleerde, neutrale graanalcohol zoals maïs, gerst en tarwe of op basis van neutrale melasse-alcohol. Vervolgens worden er diverse, natuurlijke ingrediënten aan toegevoegd zoals koriander, sinaasappelschillen en kaneel. Men noemt dit ook wel botanicals. De meeste soorten bevatten ongeveer 6 tot 10 van deze botanicals. Gin wordt voornamelijk gedronken in de mix met tonic. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Beefeater Gin.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Beefeater
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170148G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op