Een Whisky Cadeau? Shop nu

Belenkaya Vodka Gold 1LTR

(0 reviews)
Belenkaya Vodka Gold is een Russische wodka, de belangrijkste ingrediënten van deze wodka zijn het zuivere water en de luxe spirit. De wodka bevat een onvergetelijke smaak, met zijn nobele aroma’s is het een drank die met onweerstaanbare eigenschappen verzorgd wordt.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Belenkaya Vodka Gold

Belenkaya Vodka Gold is een Russische wodka, de belangrijkste ingrediënten van deze wodka zijn het zuivere water en de luxe spirit. De wodka bevat een onvergetelijke smaak met zijn nobele aroma’s is het een drank die met onweerstaanbare eigenschappen verzorgd wordt.

 

Belenkaya Vodka

De Belenkaya Vodka Gold is een heldere drank die gemaakt wordt in Rusland. De Vodka wordt gemaakt van zuiver water dat is opgeslagen diep in de grond. De zachte smaak die de Belenkaya Vodka Gold heeft is te danken aan het 13 meter lange houtskoolfilter. Door dit filter absorbeert het zuurstof en verkrijgt het ideale smaken. Door dit filtersysteem is de productkwaliteit van Belenkaya hoger dan de nationale normen. In 2013 is de Belenkaya Vodka Gold zelfs in de prijzen gevallen door de zachtheid van deze drank. Het filterproces vindt je terug in de naam Belenkaya, deze naam betekent helder en puur.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Belenkaya
Land Rusland
Artikelnummer 20170240
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op