Een Whisky Cadeau? Shop nu

Belvedere Vodka 6LTR

(0 reviews)

De Beluga Vodka Transatlantic is een milde variant wodka die bomvol karakter zit. De wodka heeft een mooi, zachte, verfijnde smaak. En een lange afdronk.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Belvedere Vodka wodka heeft een vleugje vanille met zachte roomkenmerken. De wodka heeft een rijke, fluweelachtige textuur. Sommige vanille varieert tussen zoet en hartig met een vleugje peper en kruiden. De Belvedere Vodka is een echte luxe Poolse wodka, gemaakt uit 600 jaar Poolse Wodka traditie. De Wodka is quadruple-gedestilleerd om de perfecte balans van karakter en zuiverheid te creëren. De wodka is perfect voor een martini of voor een andere cocktail. De wodka is glutenvrij en natuurlijk glad. 

Belvedere Vodka

Belvedere Vodka wordt geproduceerd van 100% Dankowskie Gold Rogge als single-grain ingrediënt. Dit drankenmerk is afkomstig uit een klein stadje Zyrardow in de Mazovian vlakte dichtbij Warschau in Polen. Belvedere is een handgemaakte Vodka in kleine series van superieure kwaliteit. Bij één kleine oneffenheid wordt de hele partij afgekeurd. Zo bent u verzekerd van een heerlijke Vodka! Tijdens het proces wordt deze Vodka maar liefst vier keer gedistilleerd om zo het unieke subtiele karakter van deze exclusieve Vodka naar voren te brengen. Niet voor niets is Belvedere overladen met prijzen en is het één van de meest geliefde Vodka's ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Belvedere Vodka

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Belvedere
Land Polen
Artikelnummer 20170246G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op