Een Whisky Cadeau? Shop nu

Belvedere Vodka Magnum 3LTR

(0 reviews)
De Belvedere Vodka wodka heeft een vleugje vanille met zachte roomkenmerken. De wodka heeft een rijke, fluweelachtige textuur. Sommige vanille varieert tussen zoet en hartig met een vleugje peper en kruiden.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Belvedere 3LTR

Belvedere Vodka Magnum is een indrukwekkende en royale fles van 3 liter, gevuld met de wereldberoemde Belvedere Vodka. Deze Magnum-fles biedt niet alleen overvloedige hoeveelheden van deze premium Poolse vodka, maar ook een uitstraling van luxe en elegantie. Belvedere Vodka staat bekend om zijn zuiverheid en zachte smaak, met subtiele tonen van vanille en een lichte zoetheid. Het is een vodka die bekend staat om zijn verfijnde karakter en soepele afdronk.

Groots genieten van Poolse zuiverheid en kwaliteit

Of je nu van plan bent om Belvedere Vodka puur te genieten, te mixen in cocktails of te gebruiken als basis voor klassieke drankjes zoals de Martini, de Magnum-fles biedt voldoende vodka voor verschillende gelegenheden. De Belvedere Vodka Magnum is niet alleen een indrukwekkende fles voor eigen gebruik, maar ook een prachtig geschenk voor liefhebbers van Poolse vodka en mensen die op zoek zijn naar een exclusieve en smaakvolle ervaring.

Belvedere Vodka

De Belvedere Vodka wordt gemaakt doormiddel van de Polska-rogge, dit een speciaal erfgoedgraan en een van fijne granen die sinds de oudheid onveranderd is gebleven. Het graan is bekend door zijn vermogen om uitdagende grond en sterk wisselende temperaturen te weerstaan.

De rogge die Belvedere wordt slechts bij acht lokale landbouwpartners ingekocht om zo een traceerbaarheid van 100% te garanderen. De rogge die Belvedere gebruikt geeft een uitgesproken smaak en karakter. De kwaliteit van Wodka werd vroeger geassocieerd met de neutraliteit, maar Belvedere heeft de kenmerkende diepte en complexiteit van rogge altijd verdedigt.

De productie van Belvedere wordt door de wettelijke regelgeving van Polska Vodka gecontroleerd, een van de strengste regelgevingen op het gebied van wodka ter wereld. In de regelgeving wordt voorgeschreven dat de drank moet worden gemaakt van aardappel of graan, er mag niets anders worden toegevoegd. Ook moet alle productie plaats vinden op Poolse bodem

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Belvedere
Land Polen
Artikelnummer 20170244G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op