Een Whisky Cadeau? Shop nu

Berentzen Peerlikeur 0,70LTR

(0 reviews)
Berentzen Peerlikeur is een rijke heldergroene likeur met aroma's van verse kruiden. Deze unieke en verassende combinatie is erg lekker in de mix of in combinatie verschillende tapas! Op een feestje of gewoon thuis!
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,00
  • Koop 12 voor € 10,70
  • Koop 18 voor € 10,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Berentzen Peerlikeur 0,70LTR

Berentzen Peerlikeur 0,70LTR is een verrukkelijke likeur die de natuurlijke en overvloedige smaak van rijpe peren in een fles heeft gevangen. Deze Duitse likeur is een viering van de sappige en zoete peren die perfect samenkomen met de kwaliteit van Berentzen

De overvloedige smaak van rijpe peren in een fles

Berentzen Peerlikeur heeft een heldere en natuurlijke perensmaak die doet denken aan vers geplukte peren. Het heeft een uitnodigende zoetheid en een verfrissende fruitige afdronk. Berentzen staat bekend om zijn toewijding aan het behouden van de pure smaak van fruit in hun likeuren. Berentzen Peerlikeur is geen uitzondering en biedt een authentieke peerbeleving.

Berentzen

Het Duitse familiebedrijf Berentzen behoort tot de grootste drankenfabrikanten van Duitsland en staat vooral bekend om de productie van sterke dranken, maar ze produceren ook alcoholvrije dranken. De appellikeur wordt geproduceerd sinds 1975 en is gemaakt van 100% tarwe. Berentzen stelt van oudsher de hoogste eisen aan de kwaliteit van de grondstoffen. Voor de Apfelkorn worden bijvoorbeeld alleen de allerbeste Duitse appelrassen gebruikt, die pas wanneer ze goed rijp zijn worden geoogst.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Berentzen
Land Duitsland
Artikelnummer 20171173G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op