Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bloom London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Bloom London Dry Gin is een exceptionele gin. Deze gin wordt geprezen om zijn heerlijke florale tinten. Bij het maken van deze gin, zijn botanicals zoals pomelo, kamille en kamperfoelie gebruikt. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 25,35
  • Koop 12 voor € 24,75
  • Koop 18 voor € 24,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bloom London Dry Gin 0,70LTR

Bloom London Dry Gin is een verfijnde gin die de essentie van bloemige botanicals vangt en vertaalt in een heerlijke en frisse gin-ervaring. Deze Engelse gin is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van bloemen en biedt een verkwikkende smaakbeleving.

Bloom Gin heeft een delicate en bloemige smaak met prominente tonen van kamille, pomelo en kamperfoelie. Het biedt een zachte en verfrissende gin-smaak die perfect is voor zomerse cocktails.

Bloemige Gin gevangen in een fles

Deze frisse gin is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt om klassieke cocktails zoals de Gin and Tonic en de Martini te maken. Het is ook geschikt voor het creëren van verfrissende gincocktails. Serveer deze gin met aardbeien om de florale tinten van kamille en pomelo vrij te laten komen. Naast het feit dat deze fles er mooi uitziet, is de smaak ook nog eens verrukkelijk. Voeg wat tonic toe om er een heerlijke Gin-tonic van te maken. Een heerlijke mix.

Bloom Gin

De Bloom Gin wordt in Londen geproduceerd, een stad die een rijke geschiedenis heeft in de ginproductie. De naam "Bloom" weerspiegelt de bloeiende en levendige aard van de stad. Bloom Gin werd opgericht door Joanne Moore, een meester-distilleerder met meer dan 20 jaar ervaring in de ginindustrie. De gin werd voor het eerst geïntroduceerd in 2009. De flessen van Bloom Gin zijn ontworpen met oog voor detail en elegantie. Ze zijn vaak versierd met bloemenpatronen en hebben een kenmerkend lint aan de hals van de fles, wat bijdraagt aan de aantrekkelijke uitstraling.

 

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Bloom
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170150G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op