Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bobby's Schiedam Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Bobby's Schiedam Dry Gin is een gin die afkomstig is uit Nederland. Deze gin wordt in beperkte oplage gemaakt en is opmerkelijk fijn gekruid. Deze gin lijkt het meeste weg te hebben van een London Dry-gin.

minus plus
  • Koop 6 voor € 31,90
  • Koop 12 voor € 31,30
  • Koop 18 voor € 30,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bobby's Schiedam Dry Gin 0,70LTR

Bobby's Schiedam Dry Gin is afkomstig uit Nederland. Deze gin heeft het meeste weg van een London Dry-gin. De gin is bijzonder fijn gekruid en wordt gemaakt in beperkte oplage. Bobby's Schiedam Dry Gin heeft een complexe smaak met een uitgebalanceerde mix van kruidige, fruitige en citrusachtige tonen. Het bevat botanicals zoals jeneverbes, kruidnagel, koriander, citroengras en kaneel. De smaak is rijk en diep, met een zachte kruidigheid. De gin wordt geproduceerd in Schiedam, Nederland, een stad met een rijke geschiedenis in de distillatie van jenever en gin. Bobby's is trots op zijn Nederlandse erfgoed en vakmanschap.

Bobby's Schiedam Dry Gin in de mix

De zachtaardige smaken zijn perfect in balans, wat deze rum zeer geschikt maakt voor diverse mixdranken, waaronder de Gin-tonic.Tip nodig voor uw Gin-tonic? Vul een glas met veel ijsblokjes. Voeg hier 50 ml van deze gin aan toe. Doe er vervolgens 150 ml tonic bij en garneer met een schijfje sinaasappel. Verras vrienden, familie en u zelf met deze heerlijke mix.

Bobby's Gin 

Bobby's Schiedam Dry Gin is vernoemd naar de grootvader van de oprichter, biedt een rijke en smaakvolle reis geïnspireerd op de specerijenroutes van Nederlands-Indië. De gin is geïnspireerd op de Indonesische roots van Jacobus Alfons. Hij hield van Nederlandse jenever, maar miste de smaken van Indonesië. Daarom mixte hij kruiden en specerijen uit zijn thuisland met jenever. Hij legde, zonder het te weten, de basis voor Bobby's Gin. In 2012 begon zijn kleinzoon Sebastiaan namelijk, nadat hij een oude fles gin vond van zijn opa, met het creëren van een eigen gin. In 2014 kwam Bobby's Gin op de markt.

Meer informatie
Soort Gin
Merk Bobby's
Land Nederland
Artikelnummer 20170151G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op