Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bokma Bourbon Cask 5 YO Graanjenever 0,70LTR

(0 reviews)
Bokma Bourbon Cask 5 YO Graanjenever is een speciale jenever, gebaseerd op 100% graanalcohol en moutwijn. De smaak is van een bijzondere kruidenmelange, onder andere: steranijs, dille, angelica en zoethout.
  • Koop 6 voor
    € 24,50
  • Koop 12 voor
    € 23,90
  • Koop 18 voor
    € 23,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bokma Bourbon Cask 5 YO Graanjenever 0,70LTR

Bokma Bourbon Cask 5 YO Graanjenever is een speciale jenever, gebaseerd op 100% graanalcohol en moutwijn. De smaak is van een bijzondere kruidenmelange, onder andere: steranijs, dille, angelica en zoethout. Een prachtige Jenever die 5 jaar heeft gerijpt op eikenhouten vaten, afkomstig uit de Franse streek Limousin. Laat je zintuigen verwelkomen door de kenmerkende geur van Bokma Bourbon Cask 5 Years Old Graanjenever. Het boeket opent met subtiele graantoetsen, aangevuld met hints van vanille en eikenhout die uit het bourbonvat naar voren komen.

Smaakvol 5 jaar gerijpt

Deze graanjenever biedt een verfijnde smaakervaring die de tijd in het bourbonvat heeft doorstaan. Proef de rijke graansmaken die worden geaccentueerd door warme vanilletonen en de diepgang van eikenhout. Bokma Bourbon Cask 5 Years Old Graanjenever is niet alleen een drankje, maar ook een culinaire metgezel. Combineer het met hartige gerechten, kaasplankjes of geniet ervan als een digestief na een smaakvolle maaltijd. Deze 5 jaar oude graanjenever, gerijpt in bourbonvaten, getuigt van vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Bokma weet traditie en vernieuwing perfect te combineren in deze unieke graanjenever. Een must-try voor fijnproevers die op zoek zijn naar een bijzondere genietervaring.

Kenmerken van Oude Jenever

Oude jenever wordt gekenmerkt door een rijke en volle smaak met tonen van jeneverbessen, kruiden en specerijen. Het heeft een lichte zoetheid en een zachte bitterheid die perfect in balans is. Oude jenever heeft een heldere en complexe smaak die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. De kleur van oude jenever varieert van lichtgeel tot goudbruin, afhankelijk van de rijpingsduur en de gebruikte botanicals. Het heeft een aangename textuur en een verfijnde afdronk, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen.

Bokma 

Bokma is één van de bekendste jenever merken. In 1966 kwam Piet Bokma met de Bokma Jonge Graanjenever en was hiermee de grondlegger van de graanjenevers. Het Friese merk staat voor puur, zuiver en krachtig. Waarden die in de authentieke verpakking terugkomen; vierkant van buiten en rond van binnen. 

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Bokma
Land Nederland
Artikelnummer 20170965F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op