Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bokma Oude Friesche Genever 1LTR

(0 reviews)
Bokma Oude Friesche Genever is een gemaakt van een oud, geheim receptuur. De ziel van deze jenever wordt verkregen door de toevoeging van moutwijn. De smaak is erg zacht van een bijzondere kruidenmelange, onder andere: steranijs, dille, angelica en kruidnagel.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,50
  • Koop 12 voor € 16,90
  • Koop 18 voor € 16,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bokma Oude Friesche Genever 1LTR

Bokma Oude Friesche Genever is een gemaakt van een oud, geheim receptuur. De ziel van deze jenever wordt verkregen door de toevoeging van moutwijn. De smaak is erg zacht van een bijzondere kruidenmelange, onder andere: steranijs, dille, angelica en kruidnagel. Ontdek de tijdloze smaak en erfenis van Bokma Oude Friesche Genever.

Ontdek de traditionele smaak van Bokma Oude Friesche Genever

Bokma Oude Friesche Genever, gepresenteerd in een royale fles van 1 liter, neemt je mee op een reis door de rijke tradities van de Nederlandse jeneverproductie. Geniet van de authentieke smaak en ambachtelijke finesse van deze klassieke genever. De unieke blend van kruiden en specerijen in Bokma Oude Friesche Genever creëert een harmonieus boeket van smaken. Proef de subtiele hint van jeneverbes, de warmte van kruidnagel en de aardse tonen die kenmerkend zijn voor deze klassieke jenever.

Puur genieten

Of je nu de voorkeur geeft aan het drinken van deze genever puur, met een ijsblokje of als basis voor traditionele cocktails, Bokma Oude Friesche Genever levert een puur genot dat de zintuigen betovert.

Kenmerken van Oude Jenever

Oude jenever wordt gekenmerkt door een rijke en volle smaak met tonen van jeneverbessen, kruiden en specerijen. Het heeft een lichte zoetheid en een zachte bitterheid die perfect in balans is. Oude jenever heeft een heldere en complexe smaak die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. De kleur van oude jenever varieert van lichtgeel tot goudbruin, afhankelijk van de rijpingsduur en de gebruikte botanicals. Het heeft een aangename textuur en een verfijnde afdronk, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen. Het alcoholpercentage van oude jenever ligt meestal tussen 30% en 40% alcohol per volume (ABV), waardoor het een sterke drank is met karakter.

Bokma Nederland 

Bokma Nederland is één van de bekendste jenever merken. In 1966 kwam P. Bokma met de Jonge Bokma Graanjenever en was hiermee de grondlegger van de graanjenevers. Het Friese merk Bokma staat voor stoer en krachtig, puur en zuiver. Waarden die in de authentieke verpakking terugkomen. Vierkant van buiten, rond van binnen.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Bokma
Land Nederland
Artikelnummer 20170964G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op