Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bols Blueberry 0,70LTR

(0 reviews)
De Bols Blueberry is een gedestilleerde bosbessenlikeur. De Bols Blueberry is helder van kleur en heeft de volle smaak van pas geplukte bosbessen. Daarnaast kan men een vleugje limoen proeven in de smaak.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Blueberry 0,70LTR

De Bols Blueberry is een gedestilleerde bosbessenlikeur. De Bols Blueberry is helder van kleur en heeft de volle smaak van pas geplukte bosbessen. Daarnaast kan men een vleugje limoen proeven in de smaak. De Bols Blueberry heeft een fijne nasmaak van kaneel en gedroogde kruiden. Voor de Bols Blueberry worden uitsluitende de beste bosbessen geplukt in de zomer! De likeur heeft een alcoholpercentage van 17%.

De Perfecte Mix: Bols Blueberry in Cocktails

Verrijk je cocktailervaring met Bols Blueberry. De soepele textuur en intense blauwe bessensmaak maken het de ideale keuze voor diverse cocktails. Of je nu kiest voor een klassieke Blueberry Mojito of een verfrissende Blueberry Lemonade, deze Nederlandse likeur voegt een unieke dimensie toe aan elke creatie.

Culinaire Inspiratie: Bols Blueberry in de Keuken

Wist je dat Bols Blueberry niet alleen geschikt is voor drankjes, maar ook een geweldige aanvulling is op diverse culinaire creaties? Verken enkele verrassende recepten waarin de smaak van Bols Blueberry 0,70LTR tot zijn recht komt, en ontdek nieuwe manieren om je gerechten te verfijnen.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170677
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op