Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bols Corenwijn 1LTR

(0 reviews)
Bols Corenwijn is in de smaak heerlijk krachtig met tonen van mout, een melange van kruiden en hout. De traditionele Bols Corenwijn is twee jaar gerijpt op Frans eikenhout uit de Limousin streek.
minus plus
  • Koop 6 voor € 21,80
  • Koop 12 voor € 21,20
  • Koop 18 voor € 20,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Corenwijn 1LTR

Bols Corenwijn is in de smaak heerlijk krachtig met tonen van mout, een melange van kruiden en hout. De traditionele Bols Corenwijn is twee jaar gerijpt op Frans eikenhout uit de Limousin streek. Bols Corenwijn brengt de gezelligheid van traditioneel Nederland naar je glas. Of het nu een feestelijke gelegenheid is, een intieme bijeenkomst of gewoon een moment van ontspanning, deze drank voegt een vleugje Nederlandse warmte toe aan elke situatie.

Een erfstuk van Nederlandse ambacht

Bols Corenwijn in literformaat is niet zomaar een drank, het is een erfenis van de rijke Nederlandse traditie in gedistilleerde dranken. Met zijn diepe wortels en authentieke karakter belichaamt deze Corenwijn het vakmanschap dat generaties lang is doorgegeven. De literfles Bols Corenwijn nodigt je uit om te genieten van een diepgaande smaakbeleving. De rijke en volle tonen van jeneverbes vermengen zich met subtiele kruiden, waardoor elke slok een reis door de Nederlandse smaakgeschiedenis wordt. De complexiteit van de smaak maakt het een drankje om rustig van te genieten.

Smaakvolle kenmerken van korenwijn

Korenwijn staat bekend om zijn rijke en complexe smaakprofiel. Het heeft een diepe amberkleur en een geur die doet denken aan geroosterde granen, vanille, en kruidige tonen. Bij het proeven onthult korenwijn een fluweelzachte textuur met smaken van gedroogd fruit, eikenhout, en een vleugje karamel. Wat korenwijn echt onderscheidt, is zijn zachte en evenwichtige afdronk. In tegenstelling tot sommige andere sterke dranken, heeft korenwijn een milde afdronk die de complexiteit van de smaken benadrukt.

Bols Corenwijn

Met Bols Corenwijn in literformaat kun je de Nederlandse traditie proeven en vieren. Haal deze klassieke drank in huis, en laat je smaakpapillen reizen door de rijke geschiedenis van Nederlandse gedistilleerde dranken.

Meer informatie
Soort Korenwijn
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170926G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op