Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bols Sour Apple 0,70LTR

(0 reviews)

De Bols Sour Apple is heerlijke groene likeur. Deze likeur is heeft de smaak van pittige appel. De volle smaak komt door de frisgroene appels, die ondersteund worden door smaken van stoofappel en kaneel.

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,00
  • Koop 12 voor € 11,70
  • Koop 18 voor € 11,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Sour Apple 0,70 LTR

De Bols Sour Apple is heerlijke groene likeur. Deze likeur is heeft de smaak van pittige appel. De volle smaak komt door de frisgroene appels, die ondersteund worden door smaken van stoofappel en kaneel. De balans tussen zoet en zuur is goed. De Bols Sour Apple is goed te mixen met uw favoriete cocktail. De Nederlandse likeur heeft een alcoholpercentage van 17%.

Ontdek de Levendige Smaak van Zure Appels met Bols Sour Apple

Bols Sour Apple brengt de verfrissende smaak van zure appels tot leven in een sensationele likeur. Met zijn heldere groene kleur en levendige smaak voegt deze likeur een speels en fruitig element toe aan elke gelegenheid. Laat je smaakpapillen dansen met de levendige smaak van Bols Sour Apple. Deze likeur vangt de friszure essentie van groene appels, waardoor elke slok een verkwikkende en verrukkelijke ervaring wordt.

Bols Sour Apple puur of in de mix

De likeur is niet alleen smaakvol maar ook visueel aantrekkelijk. De speelse groene kleur nodigt uit tot creatieve mixologie, waardoor je de mogelijkheid hebt om kleurrijke en opvallende drankjes te maken. Bols Sour Apple is veelzijdig in gebruik. Of je nu de voorkeur geeft aan verfrissende mocktails, fruitige punchbowls, of heerlijke desserts, deze likeur voegt een smaakvolle dimensie toe aan diverse creaties.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170706G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op