Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bols Triple Sec 0,70LTR

(0 reviews)
De Bols Triple Sec is een heerlijke likeur die kristalhelder is van kleur. De likeur wordt op smaak gebracht met sinaasappelschil en elementen van citrus. De Bols Triple Sec is zonder twijfel de onmiskenbare likeur voor elke bar.
  • Koop 6 voor
    € 15,80
  • Koop 12 voor
    € 15,20
  • Koop 18 voor
    € 14,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Triple Sec

De Bols Triple Sec is een heerlijke likeur die kristalhelder is van kleur. De likeur wordt op smaak gebracht met sinaasappelschil en elementen van citrus. De Bols Triple Sec is zonder twijfel de onmiskenbare mix likeur voor elke bar. De Triple sec wordt gebruikt voor veel verschillende cocktails. De Bols Triple Sec heeft een alcoholpercentage van 38%.

De sinaasappellikeur voor verfijnde cocktails

Triple Sec is een type likeur dat bekend staat om zijn sinaasappelsmaak. De naam "Triple Sec" verwijst naar de triple-distillatie van sinaasappelschillen die wordt gebruikt om de likeur te maken. Bols Triple Sec is een Nederlands premium sinaasappellikeur die een essentieel ingrediënt is in tal van klassieke en moderne cocktails. Deze likeur wordt vaak gewaardeerd om zijn heldere sinaasappelsmaak en is een onmisbaar element voor mixologen over de hele wereld. 

Triple Sec cocktails

Bols Triple Sec is een essentieel ingrediënt in een breed scala aan cocktails, waaronder de beroemde Margarita, Cosmopolitan, en Long Island Iced Tea. Het voegt een heerlijke sinaasappelsmaak toe aan drankjes en verbetert de smaakbalans.De Triple Sec likeur staat bekend om zijn veelzijdigheid in veel verschillende cocktails. 

Bols

Bols likeur is bekend in de sterke drank industrie. U kent ongetwijfeld de Jenevers en Vodka's van Bols. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Inmiddels gaat de teller over de 40 verschillenden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bananen likeur, of watermeloen? Exotische likeuren ontbreken hier ook niet! Bols biedt de ideale basis om cocktails mee te maken. De combinaties zijn werkelijk eindeloos.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170688G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op