Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bombay Sapphire East 1LTR

(0 reviews)

Bombay Sapphire East bevat een mix van 10 speciaal geselecteerde kruiden. Deze kruiden zijn afkomstig uit meerdere continenten. De citroenen en amandelen komen uit Spanje, de jeneverbessen uit Italië, de staartpeper bessen uit Java, het zoethout uit China en de koriander uit Marokko. Deze gin wordt sinds 1987 gedronken en het recept is in de loop der jaren verfijnd tot de smaak die we nu kennen. Een gin die je geprobeerd moet hebben.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bombay Sapphire East lijkt veel op de Bombay Sapphire. De East-variant heeft twee extra ingrediënten, namelijk zwarte peper en citroengras. Deze Aziatische tinten zorgen voor een kruidige geur rondom de gin. De mix van 10 speciaal geselecteerde kruiden zorgt voor een prachtige belevenis voor uw smaakpapillen. Deze kruiden worden met de hand geplukt en zijn afkomstig uit meerdere landen. Zo komt het zoethout uit China, de jeneverbessen uit Italië, de staartpeper bessen uit Java, de citroenen en amandelen uit Spanje en het koriander uit Marokko.

Bombay Gin 

Bombay gin Het creëren van de beste gin word mogelijk gemaakt door de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Bombay gin gebruiken maximaal 12 kostbare botanische stoffen die tijdens de destillatie boven de geest worden gesuspendeerd in geperforeerde koperen manden. Op die manier, als de verwarmde geestdampen stijgen, worden ze zachtjes ingevuld met alle rijke aromatische smaken.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bombay Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170155
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op