Een Whisky Cadeau? Shop nu

Boomsma Beerenburg Kruik 1LTR

(0 reviews)
Boomsma Beerenburg in stenen kruik komt uit Friesland. De drank bevat een selectie van 14 verschillende kruiden met onder andere zoethout en kalmoes. Het is een zuiver natuurproduct zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 14,45
  • Koop 12 voor € 14,15
  • Koop 18 voor € 14,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Boomsma Beerenbrug Kruik 1LTR

Boomsma Beerenbrug in een stenen kruik komt uit Friesland. De drank bevat een selectie van 14 verschillende kruiden met onder andere zoethout en kalmoes. Het is een zuiver natuurproduct zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Duik in de warmte van Friesland met elke slok Boomsma Beerenburg uit de 1-literkruik. Een eerbetoon aan vakmanschap en een uitnodiging om de smaken van het noorden te ontdekken. Proost op gezellige momenten en Friese tradities!

Friese Trots in een Kruik

De 1-literkruik van Boomsma Beerenburg belichaamt de trots van Friesland. Het is niet alleen een drankje; het is een stukje regionaal erfgoed dat de rijke geschiedenis van het Friese vakmanschap weerspiegelt. Laat je meevoeren naar de Friese wateren en geniet van de ambachtelijke smaak. Boomsma Beerenburg staat bekend om zijn uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen. De karakteristieke smaak combineert zoete tonen met kruidige accenten, resulterend in een verfijnde en complexe drank. Elke nip onthult de zorgvuldig geselecteerde kruiden die deze Beerenburg uniek maken.

Serveertradities Koesteren

De 1-literkruik van Boomsma Beerenburg nodigt uit tot het koesteren van serveertradities. Geniet van deze kruidenbitter puur, op kamertemperatuur, of voeg een paar ijsblokjes toe om de smaken te verkennen. Experimenteer en ontdek jouw favoriete manier van genieten. Boomsma Beerenburg in de 1-literkruik is ook het perfecte geschenk om de Friese gastvrijheid te delen. Geef het als een attent cadeau aan vrienden, familie of collega's, en laat hen proeven van de unieke smaak die Friese traditie belichaamt.

Smaakvolle Kenmerken van Beerenburg

Wat Beerenburg echt onderscheidt, is zijn intrigerende smaakprofiel. Het is een drank die evenwichtige tegenstellingen viert. Aan de ene kant proef je de diepe bitterheid van de gentiaanwortel en de krachtige kruidige tonen van de kinabast. Aan de andere kant ervaar je de verleidelijke zoetheid van de suikerstroop, die de bitterheid in evenwicht brengt en een warme, complexe afdronk creëert. De kleur van Beerenburg varieert van diep amber tot bruin, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van deze likeur. Zijn robuuste kleur weerspiegelt de diepte van smaak die je zult ontdekken bij elke slok.

Boomsma distilleerderij

Zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken.

Ontdek ook de overige dranken van Boomsma.

Meer informatie
Soort Beerenburg
Merk Boomsma
Land Nederland
Artikelnummer 20171075F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op