Een Whisky Cadeau? Shop nu

Boomsma Vlierbessen Likeur 0,50LTR

(0 reviews)
Boomsma Vlierbessen Likeur is genieten van een zuiver natuurproduct, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De geheimzinnige wilde vlierbessen rijpen onder de stralende zon in de vrije natuur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,00
  • Koop 12 voor € 8,70
  • Koop 18 voor € 8,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Boomsma Vlierbessen Likeur 0,50LTR

Boomsma Vlierbessen Likeur is genieten van een zuiver natuurproduct, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De geheimzinnige wilde vlierbessen rijpen onder de stralende zon in de vrije natuur. Hier worden ze met zorg geplukt waarna Boomsma ze op ambachtelijke wijze verwerkt tot een bijzondere drank. Deze likeur biedt een betoverende infusie van sappige vlierbessen, verfijnd met vakmanschap en zorg.

Vlierbessen van Hoge Kwaliteit

Boomsma Vlierbessen Likeur wordt geïnfundeerd met zorgvuldig geselecteerde vlierbessen van de hoogste kwaliteit. De donkerpaarse bessen brengen een unieke combinatie van zoetheid en tartness, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een likeur met een diep en rijk smaakprofiel. Het productieproces van deze likeur is doordrenkt met ambachtelijk vakmanschap. De vlierbessen worden zorgvuldig geïnfuseerd om de essentie van hun smaak te extraheren. Het resultaat is een likeur die de natuurlijke zoetheid en complexe aroma's van vlierbessen vastlegt.

Geniet op Verschillende Manieren

Boomsma Vlierbessen Likeur kenmerkt zich door zijn volle, fruitige smaak. De zoete tonen van de vlierbessen worden aangevuld met subtiele hints van kruiden, wat resulteert in een evenwichtige en veelzijdige likeur. De smaak evolueert op de tong en laat een aangename afdronk achter. Deze vlierbessen likeur is een veelzijdige keuze voor verschillende gelegenheden. Geniet ervan puur over ijs voor een eenvoudige en verfijnde traktatie, of voeg het toe aan cocktails en mixdrankjes voor een speelse twist.

Boomsma distilleerderij 

Zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken. Zo wordt ook Old Captain geproduceerd door dit bedrijf. In tegenstelling tot de meeste andere distilleerderijen is Boomsma Distilleerderij nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Onder leiding van de vijfde generatie worden oude tradities gekoesterd en nieuwe ambities gerealiseerd.

Ontdek ook de overige dranken van Boomsma.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Boomsma
Land Nederland
Artikelnummer 20170982G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op