Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bootz Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
Bootz Vodka is een uitstekend zuivere vodka. Deze vodka wordt volgens traditioneel recept gedistilleerd met natuurlijke ingrediënten. Een veel gebruikte vodka in cocktials of in de mix.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,00
  • Koop 12 voor € 12,70
  • Koop 18 voor € 12,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bootz Vodka 0,70LTR

Bootz Vodka is een Nederlandse vodka die bekend staat om zijn zuiverheid en veelzijdigheid. Het is een drank die gewaardeerd wordt om zijn neutraliteit en de mogelijkheid om te dienen als basis voor een breed scala aan cocktails en mixdranken. Wat Bootz Vodka onderscheidt, is zijn neutrale smaakprofiel. Hierdoor is het een ideale keuze voor het maken van cocktails waarbij je andere smaken centraal wilt stellen.

Bootz Vodka in de mix

Bootz Vodka is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt om een breed scala aan cocktails te maken. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke cocktails zoals de Martini of de Moscow Mule, of meer creatieve mixdranken wilt verkennen, Bootz Vodka biedt een blanco canvas om mee te werken.

Bootz Vodka: Authentiek Nederlands Distillaat

Bootz Vodka is een Nederlands merk van vodka dat zijn oorsprong heeft in Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis van distillatie en sterke drankproductie. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan het creëren van een hoogwaardige vodka.

In de Gouden Eeuw, temidden van de bloei van Amsterdam, ondernam Hendrik Bootz een bijzonder avontuur door de oprichting van 'De Drie Fleschjes', een distilleerderij die het fundament legde voor zijn wereldberoemde Bootz Vodka. Dit historische proeflokaal, dat ooit door Hendrik Bootz zelf werd opgericht, blijft tot op de dag van vandaag in bedrijf en verwelkomt nog steeds gasten van over de hele wereld.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Bootz
Land Nederland
Artikelnummer 20170250F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op