Een Whisky Cadeau? Shop nu

Borgoe Grand Reserve Rum 8 Years Old 0,70LTR

(0 reviews)

Borgoe Grand Reserve Rum 8 Years Old 0,70LTR is een "Dark Rum". Deze rum heeft maar liefst 8 jaar gerijpt op witte, Amerikaanse, eikenhouten vaten. De smaak van de rum wordt omschreven als droog en zacht. Tonen van hout, pure chocolade en geroosterde noten zijn goed terug te vinden in de smaak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 43,00
  • Koop 12 voor € 42,40
  • Koop 18 voor € 41,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Borgoe Grand Reserve Rum 8 Years Old 0,70LTR

Borgoe Grand Reserve Rum 8 Years Old is een rum van het huis Borgoe. De rum is welgeteld 8 jaar gerijpt op witte, Amerikaanse, eikenhouten vaten. Daarna is de rum gefilterd met behulp van kool. Hierdoor verkrijgt de rum zijn kenmerkende smaak. Borgoe Grand Reserve 8YO heeft een diepe amberkleur. De rum draagt de geur van Demerara suiker en lichte verwijzingen van vanille en karamel met zich mee. De smaak wordt omschreven als droog en zacht met tonen van geroosterde noten, hout en pure chocolade.

Ontdek Borgoe Grand Reserve Rum

Borgoe Grand Reserve Rum, gepresenteerd in een royale 0,70 literfles, vertegenwoordigt een buitengewone rumervaring met zijn verfijnde karakter en acht jaar oude rijpheid. Deze Surinamse rum is een viering van vakmanschap en tijd, waarin de rijke smaken van Surinaamse rum tot volle bloei komen. Met een rijpingsperiode van acht jaar in zorgvuldig geselecteerde vaten, belichaamt Borgoe Grand Reserve de kunst van het verouderen. Deze langdurige rijping draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaak, waardoor het een waar genot is voor de fijnproever.

Veelzijdig genieten

Borgoe Grand Reserve Rum, hoewel voortreffelijk op zichzelf, leent zich ook uitstekend voor diverse drinkstijlen. Geniet ervan puur, op de rotsen of als de ster van een klassieke rumcocktail. Het is een rum die elke gelegenheid verheft. Borgoe Grand Reserve Rum biedt een rijk smaakprofiel met diepe, warme tonen. Notities van vanille, karamel en gedroogd fruit worden prachtig in balans gebracht met een vleugje eikenhout. De afdronk is langdurig en bevredigend, waardoor elke slok een moment van genot is.

Smaakvolle kenmerken Dark rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt.

Borgoe Rum

Borgoe is een merk dat komt uit Suriname, uit het plaatsje Paramaribo. Het wordt geproduceerd door Suriname Alcoholic Beverages N.V. Het bedrijf is opgericht in 1966 en begon met het bottelen en distribueren van rum, gemaakt van het suikerriet van de Mariënburg plantage. In 1989 nam SAB de volledige plantage over en kreeg controle over het gehele productieproces.

Maak ook kennis met de overige dranken van Borgoe Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Borgoe
Land Suriname
Artikelnummer 20170044F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op