Een Whisky Cadeau? Shop nu

BORRELPAKKET CADEAU

Producten 1-24 van 563
Sorteer op
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 24,95
€ 24,95
€ 24,95
€ 24,95
€ 24,95
€ 24,95
€ 24,95
€ 36,95
€ 32,95
€ 39,95
€ 32,95
€ 47,95
€ 47,95
€ 39,95
€ 39,95
€ 32,95
€ 34,95
€ 26,95
€ 36,95
€ 28,95
€ 39,95

Borrelpakket cadeau

Wilt u ook iemand verrassen met een uniek borrelpakket? Drankgeschenken.nl heeft voor iedere borrelliefhebber een origineel en feestelijk borrelpakket cadeau. Van wijnpakket tot rumcadeau en van whiskykist tot een fantastische fles 10 jaar oude port. Drankgeschenken.nl is de online specialist op het gebied van feestelijk verpakken en stevig verzenden van borrelpakketten. Wij hebben voor ieder geefmoment wel een toepasselijk borrelpakket die u eenvoudig en snel kunt bestellen via onze gebruiksvriendelijke webshop, waarna wij het drankpakket desgewenst met een kaartje of brief voorzien van een originele en persoonlijke tekst zullen bezorgen. Hebben we niet dat kennen we niet, dus mocht u op zoek zijn naar een borrelpakket op maat, dan kunnen wij speciaal voor u een borrelpakket volledig naar uw wensen samenstellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Ook voor speciale geefmomenten rondom de jaarlijkse feestdagen als Kerst of Pasen hebben wij het borrelpakket waarna u op zoek bent. Ook hiervoor geldt dat wij borrelpakketten op maat verzorgen voor veel bedrijven om als blijk van waardering te geven of door ons te laten bezorgen bij zakelijke relaties in binnen- en buitenland. Neem voor een offerte op maat graag contact op met ons.

Borrelpakket bestellen en laten bezorgen

Een borrelpakket bestellen en laten bezorgen kan een hele klus zijn, maar niet als u eenvoudig en snel uw bestelling plaatst via de webshop van Drankgeschenken.nl. Wij ontzorgen u volledig van feestelijk inpakken en kaartje toevoegen tot het bezorgen bij vrienden, familie, favoriete collega of zakelijke relatie. Doordat wij een breed assortiment wijngeschenken en drankpakketten aanbieden is er voor ieder wat wils en voor iedere gelegenheid een passend borrelpakket. Onze drankexperts hebben een breed scala drankpakketten samengesteld voor iedere borrelliefhebber. Bestel snel, wij pakket het graag voor u in!

Elk borrel cadeaupakket wordt breukvrij verzonden

Om ervoor te zorgen dat de ontvanger op fraaie wijze wordt verrast en op feestelijke wijze kan genieten van een heerlijk borrelpakket worden onze borrel cadeaupakketten stevig verpakt in luxe houten kisten. De houten kisten worden opgevuld met houtwol en vervolgens gevuld met het door u bestelde drankje. Desgewenst voegen wij nog een feestelijk kaartje toe voorzien van een persoonlijke tekst die u zelf in onze webshop kunt invullen. Onze ervaren medewerkers weten exact op welke manier het borrel cadeaupakket moet worden ingepakt en opgevuld, zodat het pakket breukvrij aankomt. Daarnaast wordt het borrelpakket voorzien van een stevige verzenddoos die door alle gerenommeerde pakketdiensten is goedgekeurd. Zo zorgen wij er bij Drankgeschenken.nl voor dat ieder drankpakket breukvrij wordt bezorgd in binnen- en buitenland!

Borrelpakketten in alle soorten en maten

Borrelpakketten zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar bij Drankgeschenken.nl. Wij bieden borrelpakketten aan gevuld met 1 fles, 2 flessen of 3 flessen. Ook hebben wij borrelpakketten met glazen in het assortiment. Voor de cocktail- of mixliefhebbers hebben onze drankexperts pakketten samengesteld voorzien van een fles sterke drank en frisdrank of energiedrink naar keuze. Zo kan de gelukkige ontvanger direct aan de slag met het maken van bijvoorbeeld zijn/haar eigen BACO (Bacardi en Cola), Raketje (Bacardi Razz en Fanta), Kopstoot (Mix van bier en jenever) of Jagerbomb (Jagermeister en Red Bull). Ook bieden wij Cocktailpakketten gevuld met een fles kant-en-klare cocktail aan, schudden en klaar!

Borrel pakket laten bezorgen

Wilt u een feestelijk borrel pakket laten bezorgen bij familie, vrienden, een collega of zakelijke relatie. Bij Drankgeschenken.nl kun je terecht voor alle soorten borrel pakketten in alle maten. Hebben wij niet wat u zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst. Ieder borrel pakket wordt bij ons met liefde ingepakt door ons gezellige inpakteam. Of het nu een Licor 43 giftset of een borrel pakket gevuld met een fles Italiaanse rode wijn, wij zorgen ervoor dat het feestelijk wordt bezorgd! Zowel voor zakelijke relatiegeschenken, als voor particuliere cadeaupakketten staan wij graag voor u klaar.

Borrelpakket bezorgen in binnen- en buitenland

Onze borrelpakketten worden al jaren bezorgd in binnen- en buitenland. Op zakelijk gebied verzorgen wij voornamelijk voor bedrijven de relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken. Mocht een pakket uit ons assortiment niet helemaal naar wens zijn of aangepast dient te worden naar de huisstijl van een bedrijf, dan passen wij het op maat en volledig naar wens aan voor onze klanten. Wij doen volledig vrijblijvend een voorstel, nadat wij de wensen hebben doorgenomen. Voor zowel particulieren als bedrijven bezorgen wij al jaren duizenden borrelpakketten per jaar in binnen- en buitenland. Door de goede samenwerking met gerenommeerde pakketdiensten kunnen wij snel en efficiënt leveren. Dus op zoek naar een borrelpakket voor een verre vriend in het zuiden van Europa? Geen probleem bij Drankgeschenken.nl, Proost!