Een Whisky Cadeau? Shop nu

Bottega Crema Latte 0,50LTR

(0 reviews)

De Bottega Crema Latte is een heerlijke Italiaanse koffielikeur. De likeur heeft een romige smaak. De likeur is gemaakt van heerlijke smaakvolle koffie. Daarnaast wordt er melk en Italiaanse brandewijn toegevoegd aan de likeur. De likeur is aangenaam zoet in de smaak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 15,60
  • Koop 12 voor € 15,00
  • Koop 18 voor € 14,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bottega Crema Latte

De Bottega Crema Latte is een heerlijke Italiaanse koffielikeur. De likeur heeft een romige smaak. De likeur is gemaakt van heerlijke smaakvolle koffie. Daarnaast wordt er melk en Italiaanse brandewijn toegevoegd aan de likeur. De likeur is aangenaam zoet in de smaak. Kenmerkend voor de likeur is het matige alcoholpercentage, hierdoor is de likeur erg zacht in de mond. De Italiaanse likeur smaakt naar de bekende smaak van melk en koffie.

Zachte Romigheid & delicate smaak uit Italie

Wat Bottega Crema Latte onderscheidt, is de toevoeging van een romige textuur die een zijdezachte en fluweelachtige sensatie op de tong achterlaat. Deze zachte romigheid maakt het tot een verleidelijke keuze voor liefhebbers van decadente likeuren. De likeur heeft een delicaat smaakprofiel dat de zoetheid van melk en vanille combineert met een vleugje caramel. De subtiele noten vormen samen een harmonieus geheel, waardoor elke slok een genot is.

Culinair Genot in stijlvolle fles

Bottega Crema Latte is niet alleen geschikt om puur van te genieten, maar kan ook worden gebruikt als een heerlijke toevoeging aan koffie, desserts of cocktails. Probeer het eens over ijs of als ingrediënt in een romige after-dinner drankje. De likeur wordt gepresenteerd in een stijlvolle fles die de luxe van de inhoud weerspiegelt. Het heldere ontwerp en de aandacht voor detail maken het ook tot een elegant cadeau-idee voor degenen die houden van een vleugje verfijning.

Koffielikeur steeds populairder

Koffielikeur behoort tot één van de meest populaire drankjes van Nederland. Dit is ook helemaal niet vreemd, want de gemiddelde Nederlander drinkt per dag 3 tal koppen koffie en de laatste jaren is er een duidelijke trend waar te nemen in het fenomeen “after-dinner” koffie, waarbij koffie wordt gecombineerd met een heerlijke likeur. Ook wordt koffie tegenwoordig vaak gebruikt in verschillende desserts, cocktails en zelfs recepten.

Bottega

Bottega is een familiebedrijf onder leiding van Sandro Bottega dat sinds de jaren zeventig bekroonde wijnen, mousserende wijnen, likeuren en grappa’s produceert. Botega heeft zijn naam gemaakt met grappa’s van hoge kwaliteit, afkomstig uit Italië. De productlocatie is gevestigd in Treviso, 40 kilometer ten noorden van Venetië. Het is een zeer milieuvriendelijk bedrijf. Bottega wekt bijna al zijn eigen energie op, recyclet zijn producten en past biologische landbouw toe. Hierdoor ontstaan er kwalitatief hoogwaardige producten.

Ontdek ook de overige dranken van Bottega.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bottega
Land Italië
Artikelnummer 20170441F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op