Een Whisky Cadeau? Shop nu

Captain Morgan Spiced Black 1LTR

(0 reviews)
Captain Morgan Spiced Black is een "Dark Rum". Het is een mix van diverse rum soorten uit Guyana, Barbados en Jamaica. Deze rum heeft gerijpt in eikenhouten vaten. Hierdoor heeft de rum zijn donkere kleur verkregen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 22,40
  • Koop 12 voor € 21,80
  • Koop 18 voor € 21,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan Spiced Black 1LTR

Captain Morgan Spiced Black is een "Dark Rum". Het is een mix van diverse rum soorten uit Guyana, Barbados en Jamaica. Deze rum heeft gerijpt in eikenhouten vaten. Hierdoor heeft de rum zijn donkere kleur verkregen. De smaak van deze rum is zeer rijk met hints van hout, karamel en cacao. 

De krachtige spiced rum

Captain Morgan Spiced Black is een spiced rum die de iconische Captain Morgan-ervaring naar een hoger niveau tilt. Het onderscheidt zich door zijn diepere en complexere smaak. Het heeft een intense en krachtige smaak die een opvallend alternatief is voor de mildere Spiced Gold-variant. Captain Morgan Spiced Black is veelzijdig en kan worden gebruikt in diverse cocktails en mixdrankjes. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een spiced rum met een pittigere smaak.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170049G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op