Een Whisky Cadeau? Shop nu

Captain Morgan White 0,70LTR

(0 reviews)

Captain Morgan White valt onder de "White Rum" soorten. Het is een heldere rum met een evenwichtig en romig karakter. Captain Morgan White is gerijpt in witte eikenvaten. Hierdoor krijgt de rum zijn heldere kleur.

minus plus
  • Koop 6 voor € 14,20
  • Koop 12 voor € 13,90
  • Koop 18 voor € 13,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Captain Morgan white rum

Captain Morgan White valt onder de "White Rum" soorten. Het is een heldere rum met een evenwichtig en romig karakter. Het is een lichtere variant van de klassieke Captain Morgan Spiced Rum en heeft een zachtere smaak. Captain Morgan White is gerijpt in witte eikenvaten. Hierdoor krijgt de rum zijn heldere kleur.

De verfrissende witte rum

Deze witte rum heeft een milde en soepele smaak met subtiele tonen van vanille, kokosnoot en lichte kruiden. Het is minder intens van smaak dan de spiced variant, waardoor het ideaal is voor cocktails en mixdrankjes. Captain Morgan White Rum is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in tal van cocktails, waaronder de beroemde Mojito, Piña Colada en Daiquiri. Het is ook geschikt om puur te drinken met ijs voor een verfrissende en lichte rumervaring. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Captain Morgan je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Captain Morgan Rum

Henry Morgan was een gevreesd zeerover alvorens hij gouverneur van Jamaica werd. Hier werd in 1680 onder de naam Captain Morgan de eerste rum geproduceerd. In 1983 kreeg de originele rum een avontuurlijke twist en werd de Captain Morgan Original Spiced Rum gelanceerd. De Spiced Rum variant was direct een succes, waarna de Captain de hele wereld wist te veroveren. Maak ook kennis met de overige dranken van Captain Morgan.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Captain Morgan
Land Jamaica
Artikelnummer 20170052G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op