Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ciroc Mango 0,70LTR

(0 reviews)

De Ciroc Mango is een onderscheidende mix van mango en andere natuurlijke smaken, wat resulteert in een smaakervaring die lekker anders en elegant glad is. De wodka kan prima puur gedronken worden of gemengd met uw favoriete cocktail. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 30,45
  • Koop 12 voor € 29,85
  • Koop 18 voor € 29,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ciroc Mango

De Ciroc Mango is een onderscheidende mix van mango en andere natuurlijke smaken, wat resulteert in een smaakervaring die lekker anders en elegant glad is. In tegenstelling tot de meeste vodka’s die uit graan gemaakt is, is CIROC premium Vodka glutenvrij en gedistilleerd uit fijne Franse druiven; een proces dat geïnspireerd is op meer dan een eeuw van wijnbouwkundigheid en vakmanschap. Het is de fijne Franse Druif en de vijfde destillatie die er voor zorgen dat de CIROC Franse vodka een onderscheidende smaak heeft met een uitzonderlijk verse citrusvrucht.

De tropische Vodka-Infusie

Ciroc Mango is een vodka-infusie die bekend staat om zijn verleidelijke mango-smaak. Het wordt geproduceerd met behulp van de hoogwaardige Ciroc Ultra-Premium Vodka als basis, wat resulteert in een drank van uitzonderlijke kwaliteit. Deze vodka-infusie biedt een levendige en zoete mangosmaak die doet denken aan zonovergoten tropische paradijzen. Het heeft ook subtiele hints van andere tropische vruchten en een verfrissende afdronk. Het is perfect voor het maken van exotische cocktails.

Ciroc Mango in de mix

Ciroc Mango is veelzijdig en kan worden gebruikt in een scala aan cocktails. Het is geweldig voor het maken van klassieke mixdrankjes zoals de Mango Martini, maar ook voor het experimenteren met nieuwe creaties die de mango-smaak benadrukken.

Ciroc Vodka

Ciroc Ultra-Premium Vodka wordt van fijne, sappige Franse druiven gemaakt. Deze speciaal geselecteerde druiven geven Ciroc Vodka zijn duidelijk frisse en zachte smaak. Ciroc bestaat uit de beste Mauzac Blanc druiven uit Gaillac, dat is één van oudste en hoogst gelegen wijnbouwgebieden in Frankrijk. Deze druiven rijpen langer en worden bij koelere temperaturen geplukt om zo hun pure frisheid en natuurlijk aroma’s te bewaren. Hierdoor krijgt Ciroc een uniek knapperig, fris en naar citrusvruchten smakend karakter. Ciroc Vodka wordt vijf keer gedistilleerd in de historische Distillerie de Chevanceaux.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ciroc Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Ciroc
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170257G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op