Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ciroc Pineapple 0,70LTR

(0 reviews)

De Ciroc Pineapple is de meest smaak geïnfecteerde vodka van de Ciroc Ultra premium lijn. De vodka heeft een onderscheidende mix van ananas en andere natuurlijke smaken, wat resulteert in een smaakervaring die lekker anders en elegant is.

minus plus
  • Koop 6 voor € 30,35
  • Koop 12 voor € 29,75
  • Koop 18 voor € 29,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ciroc Pineapple

De Ciroc Pineapple is de meest smaak geïnfecteerde vodka van de Ciroc Ultra premium lijn. De vodka is vijf keer gedestilleerd om de hoge kwaliteit te waarborgen, de vodka heeft een onderscheidende mix van ananas en andere natuurlijke smaken, wat resulteert in een smaakervaring die lekker anders en elegant is. De veelzijdigheid van de smaak zorgt voor een groot scala aan cocktailcreativiteit. In tegenstelling tot de meeste vodka’s die uit graan gemaakt is, is CIROC premium Vodka glutenvrij en gedistilleerd uit fijne Franse druiven; een proces dat geïnspireerd is op meer dan een eeuw van wijnbouwkundigheid en vakmanschap. Het is de fijne Franse druif en de vijfde destillatie die er voor zorgen dat de CIROC vodka een onderscheidende smaak heeft met een uitzonderlijk verse citrusvrucht.

Ciroc Pineapple in de mix

Ciroc Pineapple is veelzijdig en kan worden gebruikt in een scala aan cocktails. Het is een geweldige vodka voor het maken van klassieke mixdrankjes zoals de Pineapple Martini, maar ook voor het experimenteren met nieuwe creaties die de ananassmaak benadrukken.

Vodka aanvulling in de drankenkast

De fles van 0,70 liter heeft doorgaans een modern en stijlvol ontwerp dat de exotische aard van ananas weerspiegelt en een aantrekkelijke aanvulling vormt op je drankenkast. Of je nu van zomerse cocktails houdt of gewoon wilt genieten van een verfrissende drank, Ciroc Pineapple is een uitstekende keuze. Geniet ervan met mate en waan je even op een tropisch eiland. Proost!

Ciroc Vodka

Ciroc Ultra-Premium Vodka wordt van fijne, sappige Franse druiven gemaakt. Deze speciaal geselecteerde druiven geven Ciroc Vodka zijn duidelijk frisse en zachte smaak. Ciroc bestaat uit de beste Mauzac Blanc druiven uit Gaillac, dat is één van oudste en hoogst gelegen wijnbouwgebieden in Frankrijk. Deze druiven rijpen langer en worden bij koelere temperaturen geplukt om zo hun pure frisheid en natuurlijk aroma’s te bewaren. Hierdoor krijgt Ciroc een uniek knapperig, fris en naar citrusvruchten smakend karakter. Ciroc Vodka wordt vijf keer gedistilleerd in de historische Distillerie de Chevanceaux.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ciroc Vodka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Ciroc
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170258G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op