Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ciroc Vodka 3LTR

(0 reviews)
Ciroc Vodka is van zeer hoge kwaliteit en wordt geproduceerd van de beste Franse druiven, die tot 5 maal gedistilleerd worden. Hierdoor krijgt de Ciroc een uniek helder en fris karakter, die zorgen voor een smaakvolle combinatie.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ciroc Vodka 3LTR

Ciroc Original Vodka 3 liter is een grotere versie van de klassieke Ciroc Original Vodka-fles, waardoor je meer kunt genieten van deze hoogwaardige vodka. Het behoudt dezelfde zuiverheid en verfijnde smaak die Ciroc Original Vodka kenmerkt. Ciroc Vodka is van zeer hoge kwaliteit en wordt geproduceerd van de beste Franse druiven, die tot 5 maal gedistilleerd worden. Hierdoor krijgt de Ciroc een uniek helder en fris karakter, die zorgen voor een smaakvolle combinatie.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 3 liter biedt Coroc Vodka je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. De Magnum-fles van Ciroc Original Vodka heeft doorgaans een elegant en modern ontwerp dat de premium aard van de vodka weerspiegelt. Het is een opvallende en stijlvolle toevoeging aan je drankenkast, en het formaat maakt het ideaal voor feesten en speciale gelegenheden.

Ciroc Vodka in de mix

Met deze Ciroc Original Vodka 3 liter formaat kun je heerlijke mixdranken maken! De vodka is buitengewoon veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan cocktails. Het is een populaire keuze voor klassieke mixdrankjes zoals de Vodka Martini, Moscow Mule en Vodka Soda.

Ciroc Vodka

Ciroc Ultra-Premium Vodka wordt van fijne, sappige Franse druiven gemaakt. Deze speciaal geselecteerde druiven geven Ciroc Vodka zijn duidelijk frisse en zachte smaak. Ciroc bestaat uit de beste Mauzac Blanc druiven uit Gaillac, dat is één van oudste en hoogst gelegen wijnbouwgebieden in Frankrijk. Deze druiven rijpen langer en worden bij koelere temperaturen geplukt om zo hun pure frisheid en natuurlijk aroma’s te bewaren. Hierdoor krijgt Ciroc een uniek knapperig, fris en naar citrusvruchten smakend karakter. Ciroc Vodka wordt vijf keer gedistilleerd in de historische Distillerie de Chevanceaux.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ciroc Vodka.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Ciroc
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170264F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op