Een Whisky Cadeau? Shop nu

Cointreau Likeur 1LTR

(0 reviews)
Cointreau Likeur is gemaakt van een vijftal verschillende soorten sinaasappels, waarvan uitsluitend de schillen worden gebruikt. De schillen worden verwijderd nadat de sinaasappels zijn geplukt.
minus plus
  • Koop 6 voor € 29,95
  • Koop 12 voor € 29,35
  • Koop 18 voor € 28,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Cointreau 1LTR

Cointreau is gemaakt van een vijftal verschillende soorten sinaasappels, waarvan uitsluitend de schillen worden gebruikt. De schillen worden verwijderd nadat de sinaasappels zijn geplukt. Vervolgens worden de schillen in de zon gedroogd en in Frankrijk naar de fabriek gebracht. De schillen worden hier geweekt in alcohol, waardoor de Cointreau Likeur zijn bijzondere smaakt krijgt. Cointreau Likeur bevat 40% alcohol en dit onderscheidt hem van vele andere likeuren.

Geniet van meer Sinaasappellikeur

Een Cointreau Likeur literformaat is een grotere versie van de klassieke Cointreau-fles, waardoor je meer kunt genieten van deze iconische sinaasappellikeur. Het behoudt dezelfde heldere sinaasappelsmaak en veelzijdigheid in cocktails. Cointreau is een veelgebruikt ingrediënt in tal van klassieke cocktails, waaronder de beroemde Margarita, Cosmopolitan en Sidecar. Het kan ook puur worden gedronken over ijs, of worden gebruikt in mixdrankjes en desserts. Het is een opvallende en stijlvolle toevoeging aan je drankenkast, en het formaat maakt het ideaal voor feesten en speciale gelegenheden.

Cointreau 1LTR bestellen

Een Cointreau Magnum fles is perfect voor diegenen die extra willen genieten van deze iconische sinaasappellikeur. Of je nu een feestje organiseert of gewoon langer van de smaak wilt genieten, de Magnum-fles biedt uitkomst. Geniet ervan met mate en ontdek de tijdloze smaak van deze Franse klassieker. Proost!

Franse Rémy Cointreau Group

De Rémy Cointreau Group heeft een lange en trotse geschiedenis in de productie van gedistilleerde dranken, met een nadruk op cognac. Het begon met Rémy Martin, die een van 's werelds meest bekende cognacmerken oprichtte. Naast Rémy Martin omvat het portfolio van de Rémy Cointreau Group ook andere premium merken zoals Cointreau (sinaasappellikeur), Mount Gay (rum), Metaxa (brandewijn), Bruichladdich (single malt whisky), en meer. De Rémy Cointreau Group blijft een belangrijke speler in de wereld van gedistilleerde dranken en likeuren, met een erfenis van kwaliteit en traditie die teruggaat tot de 18e eeuw. Het blijft zich aanpassen aan de moderne markt en smaakvoorkeuren, terwijl het tegelijkertijd vasthoudt aan zijn ambachtelijke principes en vakmanschap.

 

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Cointreau
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170463G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op