Een Whisky Cadeau? Shop nu

Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old 0,70LTR

(0 reviews)

Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old wordt gemaakt van vier verschillende, gedistilleerde rum soorten. Deze geblende "Dark Rum" is gebotteld op een sterkte van 57% alcohol. Bij het drinken komen aroma's van bananen en vergiste vruchten de neus binnen zweven. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 33,60
  • Koop 12 voor € 32,95
  • Koop 18 voor € 32,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old 0,70LTR

Compagnie des Indes Jamaica Rum 5 Years Old is een geblende rum die gebotteld is op een alcoholpercentage van 57%. Deze rum is samengesteld uit vier verschillende, gedistilleerde rum soorten. Aroma's van bananen en vergiste vruchten komen duidelijk naar voren. In de afdronk blijven tonen van karamel en citrus lang aanwezig.

Smaakvolle Darm Rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Karakteristieke rum uit Jamaica

Jamaicaanse rum staat bekend om zijn complexe en karakteristieke smaak, die geliefd is bij rumliefhebbers over de hele wereld. Jamaicaanse rum komt in verschillende stijlen, waaronder witte rum en donkere rum. Witte rum is lichter van smaak en wordt vaak gebruikt in mixdrankjes, terwijl donkere rum rijk en complex is en geschikt is om puur te drinken of in cocktails. Jamaicaanse rum wordt vaak gedistilleerd met behulp van zowel pot stills als column stills. Deze dubbele distillatiemethode draagt bij aan de complexiteit van de rum.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig. Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Compagnie Des Indes
Land Jamaica
Artikelnummer 20170061W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op