Een Whisky Cadeau? Shop nu

Compagnie des Indes Tricorne Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Compagnie des Indes Tricorne is een witte rum. Deze witte rum is samengesteld uit drie verschillende type witte rum. Hij is voor 55% uit melasse, 40% uit suikerriet en 5% uit Batavia Arrack geproduceerd. Doordat deze rum niet is aangezoet met suiker, is deze rum zeer merkwaardig te noemen.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Compagnie des Indes Tricorne Rum 0,70LTR

Compagnie des Indes Tricorne is de eerste witte rum die wordt samengesteld uit drie diverse type witte rum. Hij bestaat namelijk voor 40% uit suikerriet, voor 55% uit melasse en voor 5% uit Batavia Arrack. De Batavia Arrack is afkomstig uit Indonesië. Dit is één van de oudste suikerrietdistillaten wereldwijd.

Smaakvolle kenmerken van white rum

In een kristalhelder glas fonkelt de vloeistof als een stralend juweel, de belichaming van eenvoud en puurheid. Dit is witte rum, een spirit die zijn kenmerken met trots draagt, net zoals de zonovergoten streken waar het wordt geboren. Het eerste kenmerk van witte rum is zijn helderheid. Als een spiegel van zuiverheid heeft het geen kleur, geen tint om te verbergen. Het straalt als de ongerepte stranden van de tropen, klaar om te worden ontdekt en genoten. 

Karakteristieke rum uit Jamaica

Jamaicaanse rum staat bekend om zijn complexe en karakteristieke smaak, die geliefd is bij rumliefhebbers over de hele wereld. Jamaicaanse rum komt in verschillende stijlen, waaronder witte rum en donkere rum. Witte rum is lichter van smaak en wordt vaak gebruikt in mixdrankjes, terwijl donkere rum rijk en complex is en geschikt is om puur te drinken of in cocktails. Jamaicaanse rum wordt vaak gedistilleerd met behulp van zowel pot stills als column stills. Deze dubbele distillatiemethode draagt bij aan de complexiteit van de rum.

Compagnie des Indes Rum

Compagnie des Indes nodigt u uit om fantastische rums van verbazingwekkende stijlen uit verschillende landen van over de hele wereld te ontdekken. Ontdek de krachtige, rijke smaak van een traditioneel rumland Jamaica als het gaat om onze Jamaica Navy Strength. Compagnie des Indes geeft de authentieke smaak van rum terug, en dat is veel meer dan alleen maar 'zoet' zijn. Onze rum vertegenwoordigt de oorsprong van elk land en inspireert door hun diversiteit aan smaken - daarom hebben we geen toevoegingen of suiker nodig. Maak ook kennis met de overige dranken van Compagnie des Indes Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Compagnie Des Indes
Land Jamaica
Artikelnummer 20170063W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op