Een Whisky Cadeau? Shop nu

Coppa Cosmopolitan 0,70LTR

(0 reviews)
Coppa Cosmopolitan heeft een verfrissende smaak waarin smaken van sinaasappel, cranberry en limoen in terug komen. De afdronk is fris en zoetig!
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,65
  • Koop 12 voor € 12,35
  • Koop 18 voor € 12,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Coppa Cosmopolitan 0,70LTR

Coppa Cosmopolitan is een heerlijke cocktail die is gebaseerd op de beroemde Cosmopolitan-cocktail. Deze kant-en-klare cocktail wordt verkocht in een fles van 0,70 liter en is klaar om te schenken en meteen van te genieten. Coppa Cosmopolitan heeft een verfrissende smaak van Triple Sec, cranberrysap en limoensap. De afdronk is fris en zoetig! 

Kant-en-Klaar cocktail gemak met Coppa

Deze cocktailmix is ideaal voor mensen die willen genieten van een Cosmopolitan zonder de moeite te nemen om alle ingrediënten apart te kopen en te mixen. Het is ook handig voor feestjes en sociale bijeenkomsten. Coppa Cosmopolitan heeft een verfrissend en fruitig smaakprofiel. Het combineert de smaken van cranberrysap, limoensap, sinaasappellikeur en wodka, waardoor het een lichte en fruitige cocktail is met een vleugje citrus. Een van de voordelen van Coppa Cosmopolitan is dat het kant-en-klaar is. Je hoeft geen ingrediënten te mengen of te schudden. Je kunt eenvoudig de gewenste hoeveelheid in een glas schenken, eventueel ijs toevoegen en genieten.

Serveertips Coppa Cosmopolitan

Je kunt Coppa Cosmopolitan op verschillende manieren serveren. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om het in een cocktailglas te schenken en te garneren met een schijfje limoen of een sinaasappelschil. Anderen voegen ijs toe voor een verfrissende touch.

Coppa Cocktails 

Coppa Cocktails worden geproduceerd door Toorank Distilleries. Deze distilleerderij is opgericht in 1978 door Metaxa, tot vandaag de dag wordt dit familiebedrijf nog erkend als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijf uit Nederland. Het bedrijf opereert vanuit een state-of-the-art productiefaciliteit in Zevenaar én uit een even indrukwekkende locatie in Polen. Bekijk ook de andere varianten cocktails van Coppa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Coppa
Land Nederland
Artikelnummer 20171007G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op