Een Whisky Cadeau? Shop nu

Coppa Long Island 0,70LTR

(0 reviews)
Coppa Long Island Iced Tea is een heerlijke cocktail van Tequila, Vodka, Rum, Triple Sec, limoen, aangevuld met cola. TIP: Vul een glas met blokjes ijs en schenk daar Coppa Long Island Iced Tea overheen! Serveer met een schijfje citroen.
  • Koop 6 voor
    € 12,65
  • Koop 12 voor
    € 12,35
  • Koop 18 voor
    € 12,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Coppa Long Island 0,70LTR

Coppa Long Island Iced Tea heeft een rijke en verfrissende smaak. Het combineert de smaken van witte rum, wodka, gin, tequila, triple sec (sinaasappellikeur) en citroensap, evenals een vleugje cola om de karakteristieke kleur en smaak te geven. 

Kant-en-Klaar cocktail gemak met Coppa

Net als andere Coppa-cocktails is Coppa Long Island Iced Tea kant-en-klaar. Je hoeft geen ingrediënten te mixen of te schudden. Schenk eenvoudig de gewenste hoeveelheid in een glas, voeg eventueel ijs toe en geniet. Deze mixcocktail is ideaal voor mensen die willen genieten van een Long Island Iced Tea zonder de moeite te nemen om alle sterke dranken en ingrediënten apart te kopen en te mixen. Het is ook handig voor feestjes en sociale bijeenkomsten.

Serveertips Coppa Long Island

Je kunt Coppa Long Island Iced Tea op verschillende manieren serveren. Traditioneel wordt het geserveerd in een groot glas met ijs en een schijfje citroen of citroenpartje als garnering. Coppa Long Island Iced Tea biedt het gemak van een kant-en-klare cocktail met de complexe smaken van de klassieke Long Island Iced Tea. Het is een leuke en smakelijke optie voor liefhebbers van cocktails, of je nu thuis wilt ontspannen of tijdens een feestje wilt genieten van deze populaire mix. Geniet ervan met mate en drink verantwoordelijk. Proost!

Coppa Cocktails 

Coppa Cocktails worden geproduceerd door Toorank Distilleries. Deze distilleerderij is opgericht in 1978 door Metaxa, tot vandaag de dag wordt dit familiebedrijf nog erkend als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijf uit Nederland. Het bedrijf opereert vanuit een state-of-the-art productiefaciliteit in Zevenaar én uit een even indrukwekkende locatie in Polen. Bekijk ook de andere varianten cocktails van Coppa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Coppa
Land Nederland
Artikelnummer 20171008G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op