Een Whisky Cadeau? Shop nu

Coppa Sex On The Beach 0,70LTR

(0 reviews)
Coppa Sex On The Beach is een van de meest populaire cocktails, gemaak van Wodka, perzik, ananassap en cranberrysap. Een heerlijke, fruitige cocktail die iedereen een keer geproeft moet hebben!
  • Koop 6 voor
    € 12,60
  • Koop 12 voor
    € 12,30
  • Koop 18 voor
    € 12,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Coppa Sex On The Beach 0,70LTR

Coppa Sex On The Beach heeft een zoete en fruitige smaak. Het combineert vodka, perzik likeur, sinaasappelsap en de zoete smaken van ananas en cranberry om een verfrissende en tropische cocktail te creëren. Een heerlijke, fruitige cocktail die iedereen een keer geproeft moet hebben! Coppa Sex On The Beach biedt het gemak van een kant-en-klare Coppa cocktail met de zoete en fruitige smaak van de klassieke Sex On The Beach. 

Kant-en-Klaar cocktail gemak met Coppa

Deze mixcocktail is kant-en-klaar, wat betekent dat je geen ingrediënten hoeft te mengen of te schudden. Schenk eenvoudig de gewenste hoeveelheid in een glas, voeg eventueel ijs toe en geniet. Coppa Sex On The Beach is ideaal voor mensen die willen genieten van een Sex On The Beach zonder de moeite te nemen om alle ingrediënten apart te kopen en te mixen. Het is ook handig voor feestjes en sociale bijeenkomsten.

Serveertips Coppa Sex on the Beach

Je kunt Coppa Sex on the Beach op verschillende manieren serveren. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om het in een cocktailglas te schenken en te garneren met een schijfje limoen of een sinaasappelschil. Anderen voegen ijs toe voor een verfrissende touch.

Coppa Cocktails 

Coppa Cocktails worden geproduceerd door Toorank Distilleries. Deze distilleerderij is opgericht in 1978 door Metaxa, tot vandaag de dag wordt dit familiebedrijf nog erkend als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijf uit Nederland. Het bedrijf opereert vanuit een state-of-the-art productiefaciliteit in Zevenaar én uit een even indrukwekkende locatie in Polen. Bekijk ook de andere varianten cocktails van Coppa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Coppa
Land Nederland
Artikelnummer 20171012G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op