Een Whisky Cadeau? Shop nu

Coppa Strawberry Daiquiri 0,70LTR

(0 reviews)
Coppa Strawberry Daiquiri is een wereldberoemde cocktail. In de geur frisse rum en in de smaak verfrissend met smaken van aardbei en limoen. TIP: Serveer deze heerlijke cocktail met ijsblokjes en verse aardbeien!
  • Koop 6 voor
    € 12,60
  • Koop 12 voor
    € 12,30
  • Koop 18 voor
    € 12,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Coppa Strawberry Daiquiri 0,70LTR

Coppa Strawberry Daiquiri is een wereldberoemde cocktail. In de geur frisse rum en in de smaak verfrissend met smaken van aardbei en limoen. Coppa Strawberry Daiquiri heeft een zoete en fruitige smaak. Het combineert witte rum met verse aardbeienpuree, limoensap en een vleugje suiker om een verfrissende en zomerse Coppa cocktail te creëren.

Kant-en-Klaar cocktail gemak met Coppa

Deze mixcocktail is kant-en-klaar, wat betekent dat je geen ingrediënten hoeft te mengen of te schudden. Schenk eenvoudig de gewenste hoeveelheid in een glas, voeg eventueel ijs toe en geniet. Coppa Strawberry Daiquiri is ideaal voor mensen die willen genieten van een Strawberry Daiquiri zonder de moeite te nemen om alle ingrediënten apart te kopen en te mixen. Het is ook handig voor feestjes en sociale bijeenkomsten.

Serveertips Strawberry Daiquiri

Je kunt Coppa Strawberry Daiquiri op verschillende manieren serveren. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om het in een cocktailglas te schenken en te garneren met verse aardbeien. Anderen voegen ijs toe voor een verfrissende touch.

Coppa Cocktails 

Coppa Cocktails worden geproduceerd door Toorank Distilleries. Deze distilleerderij is opgericht in 1978 door Metaxa, tot vandaag de dag wordt dit familiebedrijf nog erkend als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijf uit Nederland. Het bedrijf opereert vanuit een state-of-the-art productiefaciliteit in Zevenaar én uit een even indrukwekkende locatie in Polen. Bekijk ook de andere varianten cocktails van Coppa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Coppa
Land Nederland
Artikelnummer 20171013G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op