Een Whisky Cadeau? Shop nu

Czar Peter Premium 1LTR

(0 reviews)
Czar Peter Premium is een vodka die gemaakt wordt in Nederland. Een prachtig puur product van de beste grondstoffen uit Nederland. Deze vodka is uitstekend om te mixen voor diverse cocktails als Black Rusian of een Bloody Mary.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,35
  • Koop 12 voor € 14,75
  • Koop 18 voor € 14,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Czar Peter Premium 1LTR

Czar Peter Premium is een vodka die gemaakt wordt in Nederland. Een prachtig puur product van de beste grondstoffen uit Nederland. Deze vodka is uitstekend om te mixen voor diverse cocktails als Black Rusian of een Bloody Mary. Deze vodka onderscheidt zich door zijn onberispelijke zuiverheid, bereikt door een zorgvuldig filtratieproces. De geavanceerde methode, met respect voor traditie en innovatie, resulteert in een vodka van uitzonderlijke helderheid en gladheid.

Cocktailmeesterwerk

Czar Peter Vodka vormt de perfecte basis voor iconische cocktails, waaronder de legendarische Black Russian en Bloody Mary. Maar deze veelzijdige vodka komt ook volledig tot zijn recht wanneer puur genoten, al dan niet met een blokje ijs. Ontdek de verfijning in elke slok.

Czar Peter Vodka

In 1967 arriveerde Czar Peter in Nederland, gewapend met zijn timmermansvaardigheden, klaar om zijn bijdrage te leveren op de scheepswerf. Onder de schuilnaam Peter Michailov begon hij aan een nieuw hoofdstuk, en vandaag de dag wordt zijn erfenis gevierd met de productie van Czar Peter Vodka in Nederland. Of je nu een liefhebber bent van Russische tradities, Nederlandse ambachtelijkheid, of gewoon op zoek bent naar een premium vodka-ervaring, Czar Peter Vodka belooft een smaakvol avontuur dat de zintuigen betovert.

Maak ook kennis met de overige dranken van Czar Peter Vodka

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Czar Peter
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170266G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op