Een Whisky Cadeau? Shop nu

De Borgen Dutch Cornwyn 1LTR

(0 reviews)
De Borgen Dutch Cornwyn wordt vaak genoemd als de 'Nederlandse Bourbon', deze korenwijn is vol van smaak, rijk, eiken, korrelig en zoet. Gemaakt door De Borgen Distillery.
minus plus
  • Koop 6 voor € 30,30
  • Koop 12 voor € 29,70
  • Koop 18 voor € 29,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Borgen Dutch Cornwyn 1LTR

De Borgen Dutch Cornwyn wordt vaak genoemd als de 'Nederlandse Bourbon', deze korenwijn is vol van smaak, rijk, eiken, korrelig en zoet. Gemaakt door De Borgen Distillery, de ambachtelijke afdeling van één van de laatste onafhankelijke familiebedrijven Nederlandse jenever stokerijen in het noorden van Nederland.

De Kenmerken van Korenwijn

Korenwijn staat bekend om zijn rijke en complexe smaakprofiel. Het heeft een diepe amberkleur en een geur die doet denken aan geroosterde granen, vanille, en kruidige tonen. Bij het proeven onthult korenwijn een fluweelzachte textuur met smaken van gedroogd fruit, eikenhout, en een vleugje karamel. Wat korenwijn echt onderscheidt, is zijn zachte en evenwichtige afdronk. In tegenstelling tot sommige andere sterke dranken, heeft korenwijn een milde afdronk die de complexiteit van de smaken benadrukt.

Gerijpt op Sherryvaten voor Verdieping

De Borgen Dutch Cornwyn ondergaat een zorgvuldig rijpingsproces op voormalige sherryvaten, wat resulteert in een diepere complexiteit en een subtiel vleugje elegantie. Deze afwerking voegt een extra dimensie toe aan de al rijke smaakprofielen van de drank. Met een alcoholpercentage van 38% is De Borgen Dutch Cornwyn niet alleen een drank, maar een authentieke Nederlandse ervaring in een fles. Perfect om te delen met vrienden of te genieten als een moment van pure ontspanning.

Nederlandse smaken en tradities

Ontdek de rijke smaken en tradities van Nederland in elke slok De Borgen Dutch Cornwyn. Een eerbetoon aan vakmanschap en een uitnodiging om te genieten van de tijdloze elegantie van Nederlandse korenwijn. Proost op het goede leven! Proef het zelf. 

Meer informatie
Soort Korenwijn
Merk De Borgen
Land Nederland
Artikelnummer 20170932F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op